fbpx

Моя дружина зникла майже через рік після весілля. Надіславши повідомлення: «Всього тобі найкращого» і прихопивши пристойну суму грошей, яку я відклав на поїздку вдвох на Новий рік до Фінляндії

Закінчується ще один день мого життя. Сиджу перед яскравим монітором з пробігаючими по ньому титрами, що сповіщають про закінчення фільму. На вулиці давно стемніло, а в квартирі тихо і самотньо.

Мені 45. Не палю, п’ю зрідка на корпоративах і зустрічах з друзями. Дві вищі освіти: юридична та економічна. Працюю в престижній фірмі з пристойною зарплатою. Є автомобіль і трикімнатна квартира в центрі міста. Хобі – спорт. Багато друзів, маса знайомих і колег. Кожен день – круговорот нових осіб. Майже ідеальний за мірками оточуючих. Але щоразу, прийшовши з роботи додому, на мене ніхто не чекає.

Одружився я в 35. Швидко, чуттєво і ненадовго. Її звали Інеса. Красива, доглянута, «фігуриста». Підтягнута, нарощені вії, доглянуті нігті. Просто модель з глянцевого журналу.

Вона була молодшою ​​на сім років. Ніде не працювала і не навчалася. Спочатку мене це зовсім не хвилювало. Я летів додому, де мене чекала моя богиня і.. порожній холодильник. Вона завжди на дієтах і завжди не голодна. А я просив зварити борщ, звичайний борщ. Але годували мене лише любов’ю.

Минуло близько місяця і до моїх робочих питань додалося приготування вечері і прибирання дому. Я дуже старався і терпів, адже кохав і обожнював її.

Інеса часто пропадала з подругами, їздила до мами чи, взявши чергову суму грошей, відправлялася за сороковою сумочкою, а може і змінити колір манікюру. На той час я працював фінансовим директором, і у мене вдома часто була певна сума грошей на всякий випадок. Але цей випадок так і не настав, а гроші з тумбочки зникли. Увечері була розмова, і мені вперше не хотілося бути з моєї красунею. Я ліг спати в іншій кімнаті.

Вона не виправдовувалася, просто сказала, що їй потрібні були гроші, позичити подружці для нарощення волосся. Перед сном я довго думав, як вона могла?

Так відбувалося кілька разів, мої грошові запаси танули, перекриваючи борги подружок, мами і неконтрольовані витрати Інеси.

Вона зникла майже через рік після весілля. Надіславши повідомлення: «Всього тобі найкращого» і прихопивши пристойну суму грошей, яку я відклав на поїздку вдвох на Новий рік до Фінляндії. Моя кохана про це мріяла …

Минуло вже багато часу. Я звик до самотності. Але так важко розлучатися зі своєю мрією про сина і лапочку-доньку. Куди зникли нормальні дівчата, які люблять і вміють готувати борщ? З якими моя квартира не буде барлогом, а стане сімейною фортецею. Де ви добрі, милі і люблячі?

Чи є шанс у нашому божевільному житті зустріти гідну супутницю життя, та так, щоб назавжди? …

Олексій.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page