fbpx

Мої роздуми перервав дзвінок подруги: — Там якийсь ненормальний у тебе на сторінці нісенітниці пише! Я відкрила додаток, на мене тут же посипалася купа повідомлень про коментарі під фотографіями: «Кота собі заведи!»

Не можу прийти до тями після невдалого побачення. У нас воно було п’ятим. Кіно, кафе, прогулянка на теплоході, катання на конях та романтична вечеря в ресторані. На вечері і вилізло справжнє нутро мого колишнього шанувальника. Напередодні вечері я додала його в друзі у соцмережі і ми половину ночі листувалися.

У шлюбі не була, дітей немає, є авто та квартира-студія, батьки допомогли купити. Цілком симпатична, вірна, не гуляю — із стосунків невдалий досвід на другому курсі інституту. Я припускала, що серед інших наречених виглядаю досить виграшно.

До ресторану Ігор прийшов без квітів. Перший раз. До цього букет був обов’язковим атрибутом. Він сів навпроти і з усмішкою на мене дивився.

– Щось трапилося? – поцікавилася я.

– Сталося. Чому ти не сказала, що тобі тридцятник? — одразу ж спитав він.

– Двадцять дев’ять. Тридцять за рік буде.

– Та яка різниця? Ти все одно не підходиш. Я думав, що тобі років двадцять два, три — максимум. Нам не по дорозі. Мені потрібна нормальна молода дівчина, яка подарує правильних спадкоємців. Ти під це визначення не потрапляєш.

Я втратила отетеріла. Співрозмовник дивився на мене як на настирливу муху. За віком не підходжу я. Очманіти! Для сорокарічного чоловіка, який працює автомеханіком і живе в орендованій квартирі, я стара!

Поки я отямилася, він підвівся і пішов. Дивна людина. Я йому казала, що через рік відзначатиму тридцятирічний ювілей! Він тоді розсміявся, швидше за все, подумав, що я пожартувала. Цікавий такий. А питанням він не поставив: звідки в такому юному віці, одразу після закінчення інституту, у дівчини машина та квартира? Таке буває, але нечасто.

Мої думи перервав дзвінок подруги:

— Там якийсь ненормальний у тебе на сторінці нісенітниці пише! Я відкрила додаток, на мене тут же посипалася купа повідомлень про коментарі під фотографіями:

«Кота собі заведи!», «Некондиція!». Що примітно, він наслідив лише під знімками з мого недавнього дня народження. Я одразу його заблокувала. Не полінувався ж, особисто прийшов на зустріч, щоб все це сказати. А що він хотів? Самодостатню дівчину, та таку, щоби на перше побачення приїхала на білосніжному єдинорозі? Все ж влаштовувало!

Увечері приїхала подруга для моральної підтримки. Сказала, що Ігор просто неадекватний, на таких навіть ображатиметься гріх. А я ніяк не можу викинути його слова з голови.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page