fbpx

Можете мене засуджувати, але я вже не можу жити під одним дахом із власними дітьми. Дуже і дуже хочу попросити їх на вихід, але боюсь зіпсувати стосунки з дружиною. Вона нічого поганого не помічає і її все влаштовує

Можете мене засуджувати, але я вже не можу жити під одним дахом із власними дітьми. Дуже і дуже хочу попросити їх на вихід, але боюсь зіпсувати стосунки з дружиною. Вона нічого поганого не помічає і її все влаштовує.

Свого часу, ми з дружиною доклали масу зусиль для того, щоб забезпечити собі і дітям гідне життя. За роки шлюбу ми з нею заробили на заміський котедж і дві квартири. Вірили, що квартири для наших дітей стануть стартом в самостійне життя. Але замість того, щоб жити нормально (кожен у себе), ми як і раніше усі в одному будинку.

Незважаючи на наявність окремої житлоплощі, син і дочка живуть у нас. Діти знайомих в їхньому віці (обом майже по 30 років) вже давно мають власні сім’ї, дітей і живуть окремо. Нашим же, схоже, цього не потрібно – їх повністю влаштовує жити «для себе» і сидіти на шиї у батьків.

Мало того, що дружина сина з дочкою годує, основну частину прибирання робить за них, так ще й із здачі своїх квартир вони отримують дохід і можуть особливо не напружуватися з роботами – не життя, а малина!

Зрозуміло, в ситуації, що склалася винна, перш за все, наша з матір’ю м’якотілість – слід було б відразу, після придбання житла для них, зібрати їх валізи і випровадити в доросле життя. Але ми піддалися на вмовляння дітей, і вирішили дати їм можливість накопичити грошей, так би мовити для старту. Хто ж знав, що все так затягнеться …

Їм подобається те, що можна отримувати гроші не працюючи, (живемо в столиці, тому прибуток з квартир вони мають хороший). Дружина, замість того, щоб насолоджуватися заслуженим відпочинком на пенсії, весь день щось робить по господарству, намагається всім догодити. Діти, звичайно, у нас не найгірші: і допомогти можуть і щось в будинок купити, але я бачу, як вони користуються добротою і безвідмовністю своєї матері. Помічаю, як періодично вони випрошують у неї невеликі суми грошей або просять щось для них зробити. Дуже давно спостерігаю за цим, і моє терпіння вже на межі.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

You cannot copy content of this page