fbpx

Ми одружені 20 років, з яких 18 живемо в різних містах. Ні, ми не в стадії одвічного розлучення. Просто кожен живе там, де йому подобається і є улюблена робота

Дивно? Це незвично всім, кожен намагається нас з’єднати, малює ймовірні сцени невірності, самотності. Я дивлюся на це так: що зміниться, якщо мій чоловік мене покине і почне жити в своєму місті з іншою жінкою? Для мене – нічого! Я залишуся в своєму домі, буду ходити на цю ж роботу. Тільки не буде задушевних телефонних розмов увечері. Хоча, для сторонніх цей пазл, нарешті складеться. А то нас не розуміють.

Чоловік міркує так: якщо мене завжди чекає дружина і інший їй не потрібен, то, як приємно повертатися туди, де тебе люблять.

Як ми дійшли до такого життя? Я завжди жила тут, в центральному регіоні, близько до столиці, але рівень життя у нас невисокий, так скажемо.

Чоловік працював з оптовими овочевими базами по країні, знаходив постачальників і ринок збуту, завжди в роз’їздах. Як тільки з’явилася дитина, став шукати, де прилаштувати дуже вигідно свою комерційну кмітливість і заробити. Знайшов. Побудував мережу сучасних теплиць. Там, де зелень і овочі привозні і дорогі, у нього при мінімальних витратах все колосилося і приносило величезний дохід. Його команда працювала ударно, і це дітище стало розширюватися на північ. Росли турботи, ріс дохід. Він зрозумів, що повертатися сюди не хоче. Викликав нас з сином, а ми зрозуміли, що не хочемо туди.

От і все. Син пішов в школу в рідному місті. Все залишилося як і раніше. Живемо, зустрічаємося раз місяць. У кого відпустка – той їде до чоловіка. Влітку обов’язково відпочиваємо сім’єю, подорожуємо. Ніхто не хоче щось міняти. Може, характер такий, може ми – однолюби.

Кожна зустріч – це свято: яскраве, радісне, з багатим застіллям, сміхом! Як не набридло друзям кожен раз співати одну і ту ж пісню: як це ви так? А не боїтеся? А чи не набридло?

Але це ще можна пережити, а от років зо два на нас просто тиснуть наші родичі: припиняйте, це смішно. Дружино, їдь до чоловіка, а ти, якщо любиш родину – кидай свої огірки і повертайся.

Хочеться думки незацікавлених осіб – це правда так неприйнятно і дивно? Живемо сім’єю, але на відстані доби їзди на поїзді?

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page