X

Ми розлучились три роки тому. Я, наразі, мати одиначка а мій чоловік одружується в наступному місяці втретє. Я фамілію не міняла і до мене звернулась колишня друга його дружина через соцмережі. У неї було одне єдине запитання, яке не давало їй спокою

Коли ми з чоловіком одружувалися я вже була при надії. Одразу зрозуміла що цей факт точно свекрусі не до вподоби. Тому, гарного ставлення до себе з боку матері свого чоловіка я навіть і не чекала.

Після весілля у нас з чоловіком грошей не було зовсім, тому довелося переїхати жити до його мами. Але я цього зовсім не хотіла, та й моя свекруха прийняла нас тільки для того, щоб стосунки з сином не псувати.

Сама вона вдова й має трикімнатну квартиру в самісінькому центрі міста. Але характер у неї надскладний скажу я вам. Одразу було видно, що ми з нею не вживемося разом. Я також дуже переймалася тим, що з появою на світ дитини стане просто нестерпно.

Як я і очікувала, життя у домі мами мого чоловіка не задалось від самого початку. В її очах я робила все не так. Прибирала не так, готувати їсти не вміла, говорила дуже гучно, навіть зауваження мені робила, про те, що я ходжу якось не правильно по її новому ламінату. А як тільки мій чоловік повертався з роботи додому, вона враз змінювалась: добра, лагідна розуміюча мама. Мене це найбільше вражало в ній.

А після появи сина я вже ладна була на стіни лізти. Синочок постійно плакав. А вона постійно вставляла свої п’ять копійок про те, що я не вмію нормально й дитину заспокоїти. Для мене у цьому пеклі був відпочинок тільки тоді, коли свекруха ходила по своїм справам та залишала нас з сином у спокої. Тому я дуже часто ходила гуляти на вулицю з коляскою. Інколи поверталась далеко за північ, аби лиш не зустрітись зайвий раз із нею.

Ще трохи поживши разом на одній території, я не витримала та умовила чоловіка орендувати квартиру та нарешті виїхати звідси. Насправді, для мене це був найкращий час. Ми жили у спокої, в гармонії. Чоловік ходив на роботу, а ми з синочком кожен день проводили разом, а ввечері зустрічали нашого татуся.

Але наша гарна пісня не довго грала. Як тільки малому виповнився рік, до нас дуже часто почала навідуватися бабуся. Приходила вона постійно не попередивши, та перш ніж привітатися встигала оббігти всю квартиру і перевірити, що не так лежить чи стоїть. Крім цього почала говорити про те, що я вже цілком можу виходити на роботу. Говорила, що її синочку не просто нас забезпечувати. А з онуком запропонувала сидіти сама.

Вона мені настільки набридла, що я і справді вийшла на роботу, коли моєму сину було півтора року. А бабуся посиділа з онуком два місяці й сказала, що через стан здоров’я більше не може. І я повинна була влаштовувати сина в садочок. Тільки на цьому сюрпризи свекрухи не закінчилися.

Одного дня я побачила її і мого чоловіка в місті. Чесно, я була вельми здивована, адже він повинен був бути на роботі у той час. Так от, до них приєдналася молода і вельми симпатична дівчина. Я так зрозуміла, що мама мого чоловіка їх знайомила. Згодом, вони пішли усі разом в кафе.

Я ще трохи почекала і вирішила приєднатись до цієї цікавої компанії. Потрібно було бачити очі тієї панянки, коли я представилась дружиною свого чоловіка. Дівчина підскочила тисячі разів вибачилась і запитала у свекрухи, що за цирк вона тут улаштувала.

Як ви напевне здогадались, мама мого чоловіка влаштувала йому побачення з дочкою якоїсь нової знайомої. Але найцікавіше те, що мій чоловік судячи з усього проти не був.

Ми розлучились три роки тому. Я наразі мати одиначка а мій чоловік одружується в наступному місяці втретє. Я фамілію не міняла і до мене звернулась колишня друга його дружина через соцмережі. Запитала що стало причиною розлучення. В них там та сама картинка склалась. Свекрусі вона також не до душі виявилась.

А вчора наречена його написала з тим же запитанням. Я все їй і розповіла, ще й контакти другої дружини дала, думала хоч так дівчину врятую від розчарувань. Але отримала гнівну відповідь, про те, що вона в тисячі разів краща за нас двох і що ми не вміли кохати її майбутнього чоловіка.

Що ж? Почекаю ще трохи і все стане на свої місця. Але мене от що дивує постійно: його мама усвідомлює, що руйнує життя сина? Як так узагалі жити можна?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

K Anna:
Related Post