fbpx

Ми тепер живемо в орендованій квартирі, а в нашій квартирі на березі Чорного моря відпочивають свекруха з колишньою невісткою і нинішнім чоловіком. Ось і як бути?

Спочатку трохи фактів, а потім суть проблеми. Чоловік одружився в 17 років по зальоту. Прожили з дружиною 9 років, але після постійної невірності з боку дружини протягом половини шлюбу, перестав терпіти навіть заради дитини і розлучився.

Дитину, звичайно, йому не віддали, але він справно платив аліменти до 18 років (і після 18 теж допомагав), залишив 3-х кімнатну квартиру у власність дружині і доньці.

Свекруха зі свекром жили в Кривому Розі і, щоб підправити їх здоров’я і продовжити їм життя, чоловік умовив продати квартиру, додав трохи більше третини грошей і купив їм квартиру на березі Чорного моря.

Свекра не стало і свекруха залишилася одна. Від нудьги чи незрозуміло від чого, вона почала зідзвонюватися з колишньою невісткою і спілкуватися, а та, в свою чергу, по 3 місяці зі своїм нинішнім чоловіком стала на халяву гостювати у колишньої свекрухи. Внучка ж з’являлася тільки на запрошення і лише в ті моменти, коли їй потрібні були гроші на нову сумочку чи чоботи, і бабуся ніколи не відмовляла. Все це було до появи мене в їхньому житті.

Довгий час чоловік не міг мати дітей. Жінки всі тікали через це. Мене це не злякало, і ми почали жити разом. Через півроку я з подивом усвідомила, що скоро ми станемо батьками. Свекруха від щастя «занедужала» і терміново викликала нас в Одесу, щоб доглянули за нею, а то зовсім погано. Ми приїхали, і вона вмовила нас залишитися, щоб вона з онукою хоч поняньчилась.

Після появи дитяти, через 3 місяці, вона нас виставила з дому зі словами «Мені важко з вами жити, ночами не висипляюся», а насправді стався конфлікт… Вона весь час порівнювала нашу доньку зі старшою донькою чоловіка і при мені поливала брудом його колишню дружину (хоча я частенько чула, як вона сюсюкається з ними по телефону). Після чергового поливу їх брудом, я не витримала і МИРНО, спокійно попросила не згадувати минуле життя чоловіка і жити справжнім, на що вона дуже гостро відреагувала зі словами «Так це ти, виявляється, проти спілкування сина з його донькою».

Чоловік втрутився і сказав, що він втомився від меркантильності і дзвінків дочки з фінансовими проханнями і пора б почати жити в 22 роки самостійно. Після чого ми були вигнані з дому. Поїхали в сусіднє місто і почали орендувати квартиру. Влітку до свекрухи знову приїжджала невістка колишня зі своїм чоловіком відпочивати, а вона відсиджувалася у нас в квартирі під приводом, що скучила за внучкою. При цьому вона продовжувала їх поливати брудом, що «халявщики» і навіть за комунальні послуги за 3 місяці не можуть заплатити.

Літо скінчилося, я при надії вдруге. І свекруха знову покликала нас жити до себе, скаржачись на свій стан здоров’я і просячи допомоги. Ми пояснили, що скоро з’явиться друга дитина і буде ще складніше, а вона, плачучи і просячи прощення, просила приїхати і дати з онуками пожити хоч трохи. Переїхали. Жили мирно.

Ми ковтали всі її передзвони з колишньою невісткою. Виявляється, та просила оформити дарчу на квартиру старшій внучці (доньці чоловіка від першого шлюбу). Ми всі дружно над цим сміялися, а свекруха продовжувала говорити про їх меркантильність і все одно спілкувалася.

З’явилася у нас навесні друга донька. Отримали гроші. Чоловік, поговоривши зі своєю мамою, домовився викупити у неї квартиру, ще нагадавши, що, як мінімум, третина куплена за його кошти. Домовилися на тому, що вона буде прописана в квартирі і ніхто її не виганятиме. Оформили купівлю-продаж. Свекруха отримала гроші. Через кілька місяців її кличе в Київ колишня невістка і просить захопити документи на квартиру. Свекруха побігла до юриста, щоб дізнатися чи можливо провернути операцію назад, і отримала відкоша.

Прийшовши додому, вона влаштувала розбірки, що, мовляв, ми її обманним шляхом позбавили квартири і що вона тепер нікому не потрібна без неї. Попросила нас зібрати речі і виїхати. Зібравши речі, з двома дітьми (молодшій було тоді 4 місяці), ми на машині сіли і поїхали, щоб подалі від неї і більше не перетинатися.

Пройшов рік. Від неї немає ні дзвінка, ні смс. Онучок з днем ​​народження не привітала навіть. І ось літо… У соціальній мережі чоловік у доньки бачить, що вона разом зі своєю матір’ю і її нинішнім чоловіком відпочиває у свекрухи. За фактом, квартира наша вже. Гроші, які свекруха отримала, вона віддала внучці старшій. Це з’ясувалося під час суперечки, коли чоловік сказав, що вона за цю квартиру гроші отримала, а у відповідь почув, що вона ні копійки не витратила і відправила все його старшій доньці (та ще й з докором було сказано).

Загалом, ми тепер живемо в орендованій квартирі, а в нашій квартирі на березі Чорного моря відпочивають свекруха з колишньою невісткою і нинішнім чоловіком. Ось і як бути? Не виганяти ж з квартири рідну матір чоловіка…

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page