fbpx

Ми жили як сім’я, хоч і без штампа в паспорті. Я була впевнена, що зустріла «свою» людину. Нам було дуже добре і легко разом. У своїх мріях я уявляла, що ми все життя проживемо разом. А може, навіть і одружимося. Дізнавшись же про мій стан, мій співмешканець аж підскочив. Сказав, що поява дитини не входить в його плани! А я взагалі безвідповідальна! Крім усього чоловік звинуватив мене, що я спеціально так зробила, аби він одружився!

Мені 43 роки, я мати-одиначка. Я не хотіла б сильно вдаватися в подробиці, але так склалися обставини, що ми розлучилися з моїм чоловіком і зараз я виховую доньку сама. Скажу чесно – мені доводилося дуже непросто! Думаю, що ви мене розумієте! Важко одній забезпечувати сім’ю! Доводилося багато працювати. Та й підтримки ніякої! Все сама! Загалом, життя мене не балувало!

Близько року тому я познайомилася з одним чоловіком. Він здавався мені хорошою людиною. Я думала, що зможу побудувати з ним стосунки. Зраділа, що, незважаючи на всі перепони, змогла знайти собі міцне чоловіче плече і підтримку в житті. Я була щаслива з ним! Відносини наші розвивалися стрімко, ми почали жити разом. Чого тягнути, дорослі ж люди! До чого всі ці молодіжні дурниці!

Ми жили як сім’я, хоч і без штампа в паспорті. Я була впевнена, що зустріла «свою» людину. Нам було дуже добре і легко разом. У своїх мріях я уявляла, що ми все життя проживемо разом. А може, навіть і одружимося. Прошу не вважати мене наївною. Просто мені цього дуже хотілося. Але ось фінал нашої історії був зовсім не таким радісним!

Кілька тижнів тому я дізналася, що при надії. Я зраділа цій новині і думала, що мій коханий буде щасливий теж. Але я помилялася. Дізнавшись про це, мій співмешканець аж підскочив. Сказав, що поява дитини не входить в його плани! А я взагалі безвідповідальна! Крім усього чоловік звинуватив мене, що я спеціально так зробила, аби він одружився! Ви тільки уявіть! Такого я від свого коханого не очікувала! Як він міг таке сказати? Невже це той самий чоловік, з яким я хотіла прожити залишок життя? Це і є його справжнє ставлення до мене? Все, що було між нами, нічого не значило для нього?

Я проплакала кілька вечорів поспіль. Не могла прийти в себе! Чому це все сталося зі мною? Побачивши, що я не побігла до спеціалістів, аби все стало, як було він просто пішов. Наостанок він сказав, що саме я в усьому ванна і моє безвідповідальне ставлення до планування дітей.

Тепер у мене виникло зовсім інше питання. Не вважайте мене поганою людиною, але я не знаю, що робити з  дитиною! Чи варто мені приводити її в світ? Адже мені доведеться виховувати його одній. Точно так же, як і дочку! І я точно знаю, що мене чекає! Я пам’ятаю всі труднощі, з якими я зустрілась на цьому шляху! І тепер мені потрібно буде пройти той же шлях! Я нічого не розумію! Все так заплуталося! Та ще й вік.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page