fbpx

Минув місяць, другий, а обіцяних грошей від Сашкової матері на покупку пральної машини немає. Олександр вирішив поговорити з матір’ю і прямо запитати, чи варто їм розраховувати на подарунок від неї.

Сашко і Іра молода сім’я. Кілька місяців тому одружилися. Весілля вирішили не робити — була реєстрація і вечеря з батьками в ресторані. Батьки Іри вирішили подарувати молодим в їх нову квартиру, яку вони взяли в кредит, м’які меблі, так як квартиру тільки отримали і молоді ще не встигли придбати все необхідне. Мама Сашка пообіцяла, що подарує їм пральну машину, ось тільки гроші у банку, на дуже вигідному депозиті. Зняти вона їх поки не може, бо втратить відсотки, залишився один місяць, потім їх можна буде взяти і нічого не втратити. Як тільки термін  вкладу підійде до кінця, вона зніме їх і віддасть молодим. На цьому і погодились.

Молоді потихеньку облаштовують своє гніздечко, минув місяць, другий, а обіцяних грошей від Сашкової матері на покупку пральної машини немає. Олександр вирішив поговорити з матір’ю і прямо запитати, чи варто їм розраховувати на подарунок від неї.

В один із днів він забіг до неї в гості. І ніби ненароком запитав про обіцяний подарунок на весілля.

— А, синку ти про це, про подарунок? Ну ви з Іркою поки пролетіли з подарунком, доведеться почекати! Я ці гроші позичила Вірі, своїй двоюрідній сестрі, у неї чоловік у біду потрапив, їм гроші потрібні, щоб машину відремонтувати. Вона подзвонила, попросила в борг, ось я ці гроші їй і позичила. Ви потерпіть, і руками можна поки прати, а їм машина потрібна, чоловік її на роботу на ній їздить, та ще й підробляє вечорами.

Сашко спочатку заперечив матері, мовляв ти ж обіцяла, але більше не хотів піднімати цю тему. Значить справи і проблеми сестри важливіші від його справ і Ірки.

На сімейній раді разом з Ірою вирішив взяти пральну машинку в розстрочку і більше не просити про “подарунок”, який їм “подарували” у день весілля…

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

Фото – ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page