fbpx

На Київщині з притулку викрaли чотирьох дітей: опубліковані фото

На Київщині з притулку викрaли чотирьох дітей, які є рідними братами і сестрами. У викрaденні правоохоронці підозрюють їх власних батьків, пише “Обозреватель

Як повідомили в прес-службі, інцидент стався 16 квітня в Макарівському районному центрі соціальної підтримки дітей і сімей. Батьки самовільно посадили дітей в авто і зникли в невідомому напрямку.

Прикмети дітей: Дудка Світлана, 2008 року наpoдження, зріст 131 см, волосся світло-русяве, середньої довжини, очі світлі. На момент викрaдення була одягнена в сіру сукню, темно-синю куртку, фіолетові колготки і рожеві кросівки.

Дудка Олег, 2012 року наpoдження, зріст 120 см, коротке світле волосся, блакитні очі. На момент викрaдення був одягнений в червону “олімпійку”, коричневі штани, чорну шапку з синьою смужкою і чорні кросівки.

Читайте також: ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ ВЗЯВСЯ ЗА СТВОРЕННЯ ЄДИНОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ

Дудка Руслан, 2005 року наpoдження, зріст 145 см, волосся темно-русяве, очі карі.

Дудка Ангеліна, 2010 року наpoдження, зріст 122 см, довге темне волосся. Була одягнена в вельветові чорні лосини з червоними квітами, рожеву кофту і шльопанці.

“Чотири роки тому четверо своїх дітей батьки були змушені віддати в центр соціальної підтримки дітей в смт. Макарів, оскільки будинок, де вони проживали, повністю згорів. В той час сім’я перебувала в скрутному матеріальному становищі”, – пояснили в поліції.

Повідомляється також, що 38-річний батько і 35-річна мати малюків не позбавлені батьківських прав, але неодноразово намагалися забрати дітей без дозволу адміністрації притулку.

You cannot copy content of this page