fbpx

На людях вони милі і взаємно ввічливі. Ніколи не почуєш поганого або кривого слова. Завжди з посмішками на обличчях, тримаються за ручку, мило розмовляють. Але за стіною, я часто чую просто неймовірні речі

Мої сусіди – молода пара з двома дітьми. Я знайома з ними дуже добре. Ми живемо поруч майже сім років. Жінка – домогосподарка, виховує дітей. Чоловік – їздить на заробітки до столиці. Не можу сказати, що це не хороша сім’я. Діти завжди чисті і охайні. А батьки ввічливі і культурні люди. Загалом, звичайнісінька сім’я. Ось тільки я, як сусідка, можу сказати, що не все так добре. На людях вони милі і взаємно ввічливі. Ніколи не почуєш поганого або кривого слова. Завжди з посмішками на обличчях, тримаються за ручку, мило розмовляють. Але за стіною, я часто чую просто неподобство.

Справа в тому, що цей чоловік, коли приїжджає додому, починає заливати за комір. Він частенько влаштовує гулянки з друзями і галасливими компаніями. І це, незважаючи на те, що у них діти! Коли мій сусід гарненько “упакується” то починає повчати дружину і дітей. Я часто чую, як він роздає їм вказівки або виховує заплутуючись в словах. Можу сказати, що цей чоловік не церемониться зі своєю сім’єю. З їх квартири постійно чути, як вони з’ясовують стосунки. Мені здається, що вони просто не вміють спілкуватися по-іншому!

Але нещодавно, я стала свідком небаченого. У той день, мій сусід приїхав додому зі столиці. Як завжди, він влаштував ввечері посиденьки з друзями. Коли шум від компанії стих, між подружжям знову почалось… Дружина дорікала чоловікові, а він висловлював їй свої претензії. У якийсь момент я почула глухий звук.

На наступний день я зустрілася з сусідкою на вулиці. Помітила, що у неї занадто яскравий макіяж і темні, на все обличчя, окуляри.

Якщо чесно, то я дуже схвильована ситуацією в родині моїх сусідів. Мене турбує те, що їх непорозуміння стають все серйозніше. А діти? Вони ж все це бачать і чують. Може мені варто втрутитися? Скажімо, попередити чоловіка, що я звернуся до відповідні служби. Або краще відразу викликати коли лиш почую за стінкою чергову сцену.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головне фото ілюстративне – firestock.

You cannot copy content of this page