fbpx

На одному з рейсів до Греції білявка, яка купила простий квиток, вирішила перейти в бізнес-клас. Сіла в зручне крісло, простягнула ноги і насолоджувалася польотом. Протягом кількох хвилин стюардеса підійшла до неї і ввічливо попросила її, щоб вона повернулася на своє місце

На одному з рейсів до Греції білявка, яка купила простий квиток, вирішила перейти в бізнес-клас. Сіла в зручне крісло, простягнула ноги і насолоджувалася польотом.

Протягом кількох хвилин стюардеса підійшла до неї і ввічливо попросила її, щоб вона повернулася на своє місце, тому що не заплатила за Бізнес-клас, дівчина відповіла: “Я молода, я красива, я лечу в Грецію і залишуся сидіти тут”.

Стюардеса пішла в кабіну і пояснила все другому пілотові. Прийшов пілоті і ввічливо попросив, щоб та повернулася на своє місце, дівчина знову відповіла: “Я молода, я красива, я лечу в Грецію і залишуся сидіти тут”.

Другий пілот повернувся в кабіну і пояснив все капітанові. Капітан у відповідь: “Я одружений зі схожою красунею, я знаю, що робити, розберуся з цим.”

Капітан підійшов і щось прошепотів їй на вухо, дівчина, сповнена несподіванки, негайно відповіла, “Неможливо!? Гаразд, я повертаюся назад на своє місце”.

Пілот і стюардеса з подивом запитали: Що ти їй сказав, що вона так швидко втекла на своє місце???

Капітан відповів: – я сказав їй, що Бізнес-клас не летить до Греції.

За матеріалами – Інсайдер.

Фото ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook

You cannot copy content of this page