fbpx

На весіллі наречений при всіх сказав, що любить ще одну жінку (відео)

Відео весілля Джефферсона і Джесіки опублікували в інтернеті в лютому цього року. Наречена одягнена в білу сукню, розшиту бісером, наречений – в шикарний костюм.

Ніхто не очікував неприємних сюрпризів, поки не настав час обмінюватися клятвами. Наречений розповів про друзів і сім’ю, про минуле. Цього гості чекають на весіллі. Але потім сказав нареченій, що любить ще одну жінку, пише “segodnya“.

“Тут є людина, яка зробила цей день можливим, хочу звернутися до неї”, – сказав наречений, посміхнувся і пройшов повз наречену.

Джефферсон вирішив дати клятву не майбутній дружині, а її маленькій дочці Джованні.

Джессіка ледь стримувала сльози, коли її обранець підійшов до Джованни і опустився на коліна.

“Іноді серджуся і дратую тебе, змушуючи чистити зуби і розчісувати волосся. Іноді думаю, що я більшою мірою дитина, ніж ти, але при цьому дарую тобі любов, доброту і завжди хочу захистити. Не можу висловити почуття, тому що у любові немає пояснень. Якщо просити щось у Бога, попросив би, щоб ти стала моєю дочкою. Був би найгордішим батьком у світі”, – сказав наречений, мало не плачучи.

“Обіцяю, що любитиму тебе, захищатиму і робитиму все, щоб ти була щаслива, – закінчив новоспечений тато і обійняв малечу.– Я люблю тебе, любове моя”.

Очі гостей наповнилися сльозами. Джефферсон закінчив, але коли маленька Джованна взяла мікрофон, почуття перелилися через край.

“Дякую за добрі слова, –сказала дівчинка.– Усім серцем приймаю його, як батька, буду щаслива з ним і любитиму всіх”.

Тато і дочка обнялися, і за згодою Джованни, Джефферсон і Джессіка одружилися.

Читайте також: Міністр закордонних справ Павло Клімкін заговорив про введення в Україні латиниці

You cannot copy content of this page