fbpx

Начальник почув мою розмову з дружиною про те, що нам немає чим годувати доньку: він попросив мою машину і поїхав

Багато з батьків стикалися з проблемою нестачі коштів. Адже дивлячись з боку дитина – це так просто, а насправді виховання, особливо для молодих батьків займає багато часу і несе в собі великі витрати.

Коли батьки можуть спокійно утримувати себе та малюка – це добре, але що робити, коли грошей просто не вистачає навіть на найелементарніші речі? У даному матеріалі ми розповімо вам дуже цікаву та добру історію про те, як людина з великим серцем запропонувала свою допомогу без будь-яких вимог щодо повернення боргу.

Наш головний герой зовсім недавно влаштувався в невелику фірму, де кількість співробітників не перевищувала 10 осіб. Хлопцю і так довелося нелегко, коли разом із дружиною та шестимісячною дитиною вони переїхали з невеликого містечка у мегаполіс. Довге і завзяте прагнення знайти потрібну роботу і житло дало свої результати через кілька місяців.

Молодий чоловік вийшов на декілька хвилин на вулицю, щоб швидко поговорити з дружиною. Вони трохи посварилися через брак коштів. Мало того, що батьки не могли виділити частину коштів на бензин, так у них не вистачало навіть на покупку суміші маленькій дочці! Хлопець намагався пояснити дружині, що зарплата буде лише 25-го числа і їм потрібно трохи зачекати, і все обов’язково налагодиться. Водночас керівник фірми вирішив покурити біля входу в офіс і випадково підслухав розмову свого підлеглого.

Недовго думаючи, чоловік попросив автомобіль хлопця, щоби з’їздити у важливих справах у місто. Співробітник сказав, що в автівці немає бензину. Начальник відповів, що це не проблема, і він самостійно заправить бак.

Начальник взявши люб’язно наданий автомобіль, зник на кілька годин. По приїзді наш головний герой виявив повний бак бензину, а на задньому сидінні машини на нього чекали 5 величезних контейнерів з дитячим харчуванням. Крім того, на панелі приладів хлопець помітив 500 доларів, які директор фірми залишив після здачі ключів від автомобіля. Чим же все скінчилося?

Хлопець дуже здивувався і не знав, що в такій ситуації робити. Директор фірми відмовлявся забирати кошти назад та наполегливо просив прийняти його подарунок просто так. Крім того, чоловік пояснив, що благополуччя його співробітників для нього стоїть на першому місці і він зробить усе, щоб їм було комфортно працювати у цьому офісі. Також він зазначив, що якщо будуть ще якісь проблеми, то необхідно одразу звертатися до нього.

You cannot copy content of this page