fbpx

Наталка Діденко повідомила, яку погоду очікувати українцям у Чистий четвер

5 квітня у Чистий Четвер в Україні очікується по-справжньому весняна погода.

Про це розповіла синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соцмережі Facebook, пише Радіо Максимум

За її словами, в Україну прийшов антициклон, відігнавши холод та опади. Синоптик зазначила, що у 2017 році на Великдень, який припав на 16 квітня, у Києві було +12, а пообіді почався дощ і температура опустилась до +9.

“Про цей синоптичний Великдень ще поговоримо, а поки що – про Чистий четвер. Із безлічі порад на цей день мені особливо подобається ось ця – “у Чистий четвер житло має повністю звільнятися від накопиченого сміття та непотребу, щоб протягом усього року дім був чистим від нeгативу, образ, cваpок, cкaндалів і приcтріту”.

Читайте також: СЬОГОДНІ ВЕЛИКА СЕРЕДА – ТРЕТІЙ ДЕНЬ СТРАСНОЇ СЕДМИЦІ: ЯК ПРAВИЛЬНO ПРOВЕCТИ ЦЕЙ ДЕНЬ

Пристріт – справа серйозна, тому починаємо вигрібати вже сьогодні! А погода очікується дуже сприятливою для ентузіазму прибирання і настрою. Адже завтра в усій Україні – сухо, сонячно і тепло. Вночі, звичайно, ще свіженько, +2+5, але хто ж буде прибирати вночі?”, – почала вона.

Діденко наголосила, що 5 квітня на заході країни очікується до +22 градусів, на півдні – до +12, а загалом по всій Україні температура коливатиметься на рівні +11+18 тепла. У столиці прогнозується сонячна погода і +17 градусів.

You cannot copy content of this page