fbpx

Наталю тішило одне, що квартиру, вона отримала у спaдoк, і Василь не зможе туди привести свою молодицю.

Василь пішов з сім’ї до своєї кохaнки Іри 6 місяців тому. З дружиною Наталею вони прожили 15 років, а тепер вона залишилася одна з 12-річною донькою. Їй було дуже погано, вона не розуміла, як він міг її покинути, чому? За що? Вона ж завжди все робила для сім’ї, вдома завжди було прибрано, на кухні наварено і напечено, Василь завжди в чистому, попрасованому одязі.

На роботі всі жаліли та підтримували Наталю. Їй пощастило, що поруч з нею такий дружній колектив, який завжди радий допомогти.

Згодом Наталі стало трохи легше, вона заспокоїлася і продовжила нормально жити. Радувало її те, що квартира, в якій вони жили, вона отримала у спaдoк, і чоловік не зміг привести туди свою молодицю.

Потім вона зайнялася спортом і завела собі нове хобі. Добре схудла і розцвіла. У неї, з’явилося багато часу для дочки.

Але одного разу вона прийшла на роботу дуже здивованою. Сказала, що її кoзeл Василь приповз на колінах і проситься назад. Сказав, що це була помилка і він все усвідомив. Що любить тільки її, що ні з ким йому не було так добре, як з нею.

Ось тільки Наталя зрозуміла все не так, як говорив Василь, а що коxанка просто його вигнала . Вона дуже сумнівалася приймати чоловіка назад чи ні. Їй почало подобалася її життя, без Василя. Правильне харчування, прогулянки, багато вільного часу. Де немає пузатого чоловіка на дивані. Тільки ось шкода їй було його. Він був такий пом’ятий і сумний. Потім він почав носити подарунки дружині і доньці.

Але Наталя все думала, чому молода коxанка так швидко виставила Василя за двері?

А все просто. У Василя була хороша робота, житло, завдяки дружині він гарно виглядав. Тоді і почали злітатися молоді красуні на ці принади.

Іра відхопила свій шматок пирога, тільки ось Василь не був готовий до того, що побут з нею буде зовсім іншим. Іра не хотіла, як Наталя, щодня готувати, прасувати, прати.

Вона хотіла жити красиво. А Василь хотів жити як раніше, а Іра від цього не була в захваті. Вона не розуміла, чому дорослий чоловік поводиться як дитина, не може собі ні попрасувати, ні приготувати, ні попрати.

Наталя вперше за 15 років відчула, що таке хороше життя для себе. Їй було легко і комфортно.

Так і залишився Василь один, Іра – розчарованою, а Наталя – переможницею, щасливою і красивою, молодою жінкою.

Все-таки закон бумеранга працює.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page