fbpx

Наталю з’їдали ревнощі від того, що вдома чоловік був завжди похмурий вдома, а на репетиції летів окрилений та радісний. І з партнеркою він не соромився листуватися прямо при дружині, загадково посміхаючись і посилаючи веселі смайлики

Історія ця трапилася чотири роки назад з моєю подругою. До того моменту вона була в шлюбі шість років. З сильних почуттів, між нею і чоловіком Денисом, залишилися тільки образи, вони жили більше як сусіди.

У пари росла дочка, і ось стало відомо, що Наталя знову при надії. Вона була невимовно рада, Денис же сприйняв звістку без емоцій.

Денис і Наталія одружилися, коли їм було по 20 років, тоді здавалося, що ось воно – щасливе сімейне життя з фільмів, але з роками все зрозуміліше ставало, що інтереси у подружжя різні, як і фундаментальні погляди на життя. Наталя почала відвідувати курси малювання, Денис же зайнявся бальними танцями.

У Дениса була партнерка по танцях – красива струнка дівчина. І все б нічого, але Наталю з’їдали ревнощі від того, що вдома чоловік був завжди похмурий вдома, а на репетиції летів окрилений та радісний. І з партнеркою він не соромився листуватися прямо при дружині, загадково посміхаючись і посилаючи веселі смайлики. Ні, Наталя не підозрювала його в невірності, їй просто було прикро, що до неї чоловік ставиться сухо, а з малознайомою дівчиною кокетує і радіє її присутності.

Тим часом у пари з’явився другий малюк, хлопчик. Він був найнеспокійнішою дитиною у всій палаті – постійно плакав і вимагав уваги. Наталя мріяла повернутися додому і виспатися.

І ось напередодні виписки Денис дзвонить дружині і повідомляє, що сьогодні у нього урок танців і він піде туди разом з дочкою, нехай вона подивиться, як тато танцює. Його слова стали останньою краплею в морі накопиченої втоми у Наталії. Вона відповіла, що не в захваті від ідеї чоловіка. Денис кинув слухавку і відключив телефон.

Наталя намагалася додзвонитися до нього весь день, щоб повідомити коли її забирати завтра. Телефон як і раніше був недоступний.

Дівчина плакала і не могла зупинитися, сусідки по палаті лише дивувалися поведінці чоловіка і намагалися її підтримати.

На наступний ранок телефон Дениса все так же був відключений, Наталя в сльозах зателефонувала своєму дядькові і попросила забрати її додому.

В обід дядько привіз Дениса на виписку. Чоловік поводився, як зазвичай, дитину взяв на руки без особливих емоцій, ніби кожен день йому видають немовлят.

Через кілька років Наталя забрала дітей і пішла від Дениса. Пізніше вона стала аналізувати розвалений шлюб, дістала старі фото і побачила одну з найбільших своїх помилок. Після появи дочки її домашнім одягом була нічнушка – як вранці встала, так і ходила доти, поки не треба було одягатися на вулицю. Вона подивилася на себе тепер з боку і подумала, що виглядала дуже непривабливо. Тож не дивно, що Денис так радів красивій і доглянутій партнерці по танцях.

Тепер вона намагається і вдома виглядати привабливо, нехай не для чоловіка, але для дітей. Не дай Бог, щоб її дочка за прикладом матері, вийшовши заміж, ходила дома в будь-чому.

З роками Наталія багато пробачила Денису, але той випадок з пoлoгoвим будинком забути не може досі. І тут я її чудово розумію. Перший тиждень після появи маляти найважчий для жінки, можливо, як ніколи раніше, саме в цей час вона потребує підтримки і уваги. Дуже хочеться, щоб шановні чоловіки розуміли це. Якою б сильною не була образа на дружину, невже поява дитини не вища всіх цих дрібниць?

Фото ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page