fbpx

Навчіться робити ці дві речі і ваш шлюб буде тривати вічно

Навчіться робити ці дві речі і ваш шлюб буде тривати вічно

Не буває ідеальних шлюбів. Тому що це союз двох недосконалих людей, які намагаються знайти спосіб жити разом, бажано щасливо.

Ви і ваш паpтнер будете робити помилки. Тому ключ до успішного шлюбу полягає в двох головних принципах: любов і прощення.

Як тільки ви навчитеся застосовувати їх у своєму житті, у вашому шлюбі більше не буде тривіальних речей, які зазвичай руйнують сім’ї.

Любіть свого чоловіка за його помилки

«Будь-яку помилку можна пробачити, якщо у людини вистачить сміливості її визнати», – Брюс Лі

Любов включає в себе багато речей. Є сімейна любов, дружня і романтична. Але немає нічого сильнішого, ніж здатність любити когось таким, яким він є. Здатність любити когось і за його сильні сторони, і за слабкі. Це не легко, але необхідно.

Коли мова йде про шлюб, важливо пам’ятати, що потрібно любити свого чоловіка за його помилки. Любов вимагає від вас вибачення його минулих проступків. І найкраще, що ви можете для нього зробити – це любити таким, яким він є, не дивлячись на помилки, слабкості і недоліки.

Читайте також: Сумісність в шлюбі за першими літерами імені: А у вас зійшлося?

Ніхто з нас не ідеальний. Бути здатним любити когось незважаючи на його помилки – це вдихає в ваші відносини нове життя. І ваш чоловік повинен робити те ж саме по відношенню до вас. Якщо ви помилилися, він не повинен вас засуджувати. Він повинен любити вас з усіма вашими помилками, недоліками і слабкостями. Саме така форма любові зблизить вас як пару.

Любов безумовна

Неважливо, з якими випробуваннями ви стикаєтеся, не дозволяйте вашим або його помилкам перешкодити вам любити безумовно.

Прощайте

«Ми повинні розвивати і зберігати здатність прощати. Той, хто не може прощати – не може любити. Є щось хороше навіть у найгірших з нас, і щось погане в кращих з нас. Коли ми це зрозуміємо, ми станемо менше ненавидіти своїх ворогів», – Мартін Лютер Кінг молодший

Читайте також:

Не всі помилки легко пробачити. Але більшість можна. Бути здатним пробачити когось або себе – нелегко, але це те, чого ми повинні вчитися. Немає нічого гіршого, ніж невміння прощати. Це тільки породжує почуття провини, смутку, болю і важких почуттів. Прощення знімає всі ці негативні емоції і дозволяє серцю зцілитися.

Прощення засноване на принципі любові. Якщо ви не вмієте прощати, вам не вистачає любові, безумовної любові. У здорових відносинах є прощення, яке дозволяє вкоренитися безумовній любові.

Найгірше, що ви або ваш чоловік можете зробити – це ображатися. Образа тільки роз’єднає вас. Іноді прощення означає, що ви повинні першими зробити перший крок. Будь-який перший крок хороший. Для повного прощення може знадобитися час, але працюючи над цим разом зі своїм чоловіком, ви зможете цього домогтися.

Бути здатним любити свого партнера за його помилки і прощати дозволить вам об’єднатися і забути минуле. Шлюб, заснований на любові і прощенні, триватиме вічно.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page