fbpx

Сумісність в шлюбі за першими літерами імені: А у вас зійшлося?

Хоча ми і намагаємося все підпорядкувати здоровому глузду, раз у раз помічаємо, скільки в нашому житті дивовижних збігів, які чинять спротив логіці. Ось і таблиця сумісності з «тієї ж опери».

І якщо такі перевірки світобудови вам не чужі, перевірте, наскільки правильну оцінку щодо сумісності отримав ваш союз. У будь-якому випадку, підійміть собі настрій.

Отже, знайдіть перші літери своїх імен по вертикалі і горизонталі і визначте цифру, яка підкаже, які стосунки у вас складаються або будуть складатися.

1. Ви ідеально підходите один одному за темпераментом, тому ваші відносини схожі на море – то спокійні, то нестримно пpистpасні.

2. Гармонія. І крапка. Але ваші знайомі раз у раз дивуються, як вас «зірки спарувати».

3. І-де-аль-но! Вам вдається зрозуміти один одного з півслова і не наговорити зайвого.

4. Дрібні суперечки – це коник в вашому союзі перфекціоністів. Але ці з’ясування не призводять до великих конфліктів, якщо ви вчасно натискаєте «стоп». Хто розумніший, той і припиняє суперечку першим.

5. Ну що вам сказати: ви – два чоботи пара! На заздрість друзям і знайомим ви вмієте робити один одному милі знаки уваги, хоча не опускаєтесь до банальних сюсюкань.

6. Ви обидва серйозні і прагматичні, тому налаштовані на серйозні стосунки. Тільки не намагайтеся виправляти один одного так завзято, інакше кожен з вас втратить родзинку, яка вас і приваблювала.

7. Не все у вашому союзі просто, ви обидва наділені лідерськими якостями – доведеться постаратися знайти шлях до примирення і не «танцювати» на граблях конфліктів.

8. Так, вас вважають не зовсім підходящою парою – ви обидва такі яскраві і несхожі. А це і здорово! Будуйте свої відносини і летіть в потрібному напрямку разом!

9. Ви інтелектуально сумісні, у вас близькі смаки, а це відмінна заявка на міцний союз. Так, ви критичні один до одного, проте хвилі пристрасті будуть «гасити» вогонь невдоволення вчинками.

10. Ідеальний союз. Ви – одна команда люблячих і життєрадісних людей.

11. Незвичайний і непростий союз, в якому доведеться працювати над відносинами. Однак вам дано закохуватися один в одного багато разів, щоразу відкриваючи в новій якості.

12. Складнощі тільки загартовують вас, хоча інші пари давно б розлучилися в подібній ситуації. Ви зможете впоратися з будь-якими труднощами, тому що в ваших стосунках є головне.

13. Вам вдалося знайти свою другу половинку і споріднену душу.

14. Просто бережіть свої відносини від чужих ярликів і оцінок.

15. Оточуючі вважають, що ви не дуже підходяща пара, але ви доводите всім зовсім протилежне.

16. У ваших долях було багато випадковостей, але ви разом не просто так. Та ви й самі розумієте, що поруч один з одним краще розумієте себе і сенс цього життя.

17. Ви – найкращі друзі і прекрасна пара.

18. Вам буває непросто, зате ви вже знаєте, як здорово миритися.

19. Ви дуже емоційна і пpистpасна пара, тому час від часу іскри. Це чудово, але без фанатизму, добре?

20. Не впадайте у відчай, якщо щось піде не так. Не у всіх гармонія настає на першому пoбаченні, ось і у вас створення щастя займе якийсь час.

21. Ви стримані, і багатьом здасться, що вам не вистачає пpистpасті і родзинки в стосунках. Але ви ж знаєте правду!

22. Як же вам пощастило один з одним. Хоча ви це і не відразу зрозуміли, правда?

23. Вашу сумісність підтверджують навіть зірки. Але і зірки не скасовують зобов’язань працювати над відносинами.

Читайте також: Речі, які мудра жінка ніколи не вимагатиме від свого чоловіка: топ- 7

24. Доводиться працювати над відносинами, сперечатися і навіть брати короткі тайм-аути, щоб випустити пар? У всіх бувають такі моменти і багато хто вже навчився поступатися, а ви, схоже, вже на порозі цього відкриття.

25. Непогана сумісність, якщо добре працювати над своїми відносинами.

26. Яка ж ви красива пара!

27. Не поступайтеся складнощам – ваші відносини варті того, щоб за них поборотися. Попереду – щастя!

28. Ви – як герої книги, у яких, що не день, то пригода. Зате вам не нудно!

29. Ви зможете створити спільну справу, якою будете пишатися. І не тільки ви, але і ваші діти.

Зрозуміло, цей прогноз не обіцяє 100-відсоткову точність, хоча і ці оцінки не далекі від істини, адже в кожній парі є своя унікальна магія. А у вас співвпало?

За матеріалами – Колобок.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page