fbpx

Навіть не помітив, коли у дружини це увійшло в звичку – моя зарплата витрачається на загальні потреби, а її грошей я не бачу. Хоча вона заробляє цілком пристойно, але навіть дезодорант собі примудряється купувати з сімейного бюджету

Ну чому жінки такі корисливі, у них що, на роду написано тільки гроші тягнути? Начебто одружився на простій дівчині зі звичайної сім’ї. Після весілля на великі речі витрачали подаровані гроші, а надарували пристойно, а на господарство я давав. І навіть не помітив, коли у дружини це увійшло в звичку – моя зарплата витрачається на загальні потреби, а її грошей я не бачу. Хоча вона заробляє цілком пристойно, але навіть дезодорант собі примудряється купувати з сімейного бюджету. Тільки й чую: «Оплати те, купи се, розрахуйся за це».

У відпустку ми теж їздимо за мій рахунок, сюди ж включаються подарунки друзям і родичам, дозвілля і все інше.

На що вона свої гроші витрачає – я не розумію. Каже, на косметологів, манікюр, косметику і парфуми, але це не такі великі суми, я ж не зовсім наївний, щоб цього не розуміти.

Нещодавно завела розмову, щоб я їй купив автомобіль, каже, що сама оплатить курси водіння і потім буде машину заправляти на свої гроші. Ні, ну це нормально, вона що, мене зовсім за недалекого чоловіка тримає?

Ну хай би ще з дитиною сиділа і не працювала, так ні, молода дівчина, тільки хитренька не по роках. Кожна розмова на цю тему закінчується слізьми. Відчуваю себе потім якимось скнарою, шкода її стає, адже кохаю її.

Іду в магазин і купую їй що-небудь, як маленькій дівчинці, щоб втішити. А потім проходить час, і знову переповнює роздратування… Набридло все це!!! Не знаю, як змінити ситуацію. Боюся, що далі буде ще гірше, адже з роками характер людини зазвичай тільки псується.

Дмитро – 34 роки.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page