fbpx

Навіть я б не додумалась: дружба з мамою хлопця допомогла його викрити у зрaді!

Зустрічалася якось з хлопцем. Познайомив мене з батьками, вечір був чудовий, батьки – диво. Але так вийшло, що ми стали з його мамою дуже близько спілкуватися. Ми ходили по магазинах, обговорювали все і вся, в загальному, стала їй не донькою, як зазвичай буває, а подружкою.

Якось ми пішли з нею в кіно, а після вирішили пройтися по магазинах. Через час я вирішила подзвонити хлопцю і запитати, де він. На це питання він відповів, мовляв, мама попросила допомогти, ходжу з нею. Не стала нічого говорити, відключилася. Відразу після цього йому дзвонить його мама і питає, де він. Він відповідає, що зараз гуляє зі мною. У обох сміх і істерика.

Дзвоню до його друга, питаю: «він сказав, що сьогодні з тобою зустрічається, він поруч?». На що один відповів, що так, він з ним, тільки відійшов в туалет. Другий друг сказав рівно таку ж фразу. Його мама чомусь відразу згадала його колишню: залізли в її інстаграмм, нове Сторіс – вона в сусідньому тц, через дорогу від нас.

Звичайно, ми відразу пішли туди. І о, диво! Ми бачимо її сина і мого хлопця разом з цією колишньою. Його мама вирішила зробити оригінальне викриття: ми зробили Селфі, де була видна ця парочка. Після вирішили написати: милий, ти з мамою ще? Відповідь: так. Який збіг, я теж і прикріплене фото. Бачили б ви його обличчя.

Читайте також: ВАЛЕНТИНА ЧАСТО ПОВЕРТАЄТЬСЯ У ГІРКІ СПОГАДИ ТА ДОБРЕ УСВІДОМЛЮЄ, ЩО ЇЇ ВЧИНОК – CТPАШНИЙ ГРIХ!

Обожнюю цю жінку – слідопит, навіть я б не додумалась.

Джерело.

You cannot copy content of this page