fbpx

Не існує сильнішого оберега, ніж благословення матері: як правильно його зробити?(+текст)

Материнська любов це дуже потужна сила! І зовсім неважливо, скільки років вашій дитині – 5 або більше, благословити ніколи не пізно!

Не існує сильнішого оберега, ніж благословення мами. Адже мама – найголовніша людина в житті дитини. Якщо дитина часто хворіє – благословіть її обов’язково. Якщо у вас важкий підліток – благословіть його. Навіть якщо у дитини все добре, благословіть, щоб захистити від заздрісників.

Материнське благословення здатне змінити життя дитини. Не пошкодуйте кілька хвилин для своєї дитини. Вперше благословення згадується в Старому Завіті Біблії. Його дав Бог Адаму і Єві, коли постановив управляти раєм, плодитися, розмножуватися і наповнювати землю.

Як воно діє?

Мама до кінця своїх днів пов’язана невидимими нитками з дитиною. Її важливість важко переоцінити. Екстрасенси стверджують, що на кожного з нас мати має вплив на рівні тонких матерій. Енергетично, дитина – продовження матері. Саме тому вона може змінювати її долю. І від того, в яке русло вона захоче цю саму долю направити, залежить її подальше життя.

Благословляти потрібно перед будь-якою значущою подією, не лише перед початком самостійного життя або сімейного життя. Наприклад, купівлею або продажем квартири, переїздом, стартом бізнесу.

Суть полягає в тому, що мати створює навколо дитини своєрідний захисний кокон, який не дозволяє їй потрапляти в неприємності і направляє всі дії в правильне русло.

Читайте також: Поки всі дивляться на новонароджену дитину, мама нової мами дивиться на свою дочку. Ні її чоловік, ні свекруха, ні сестра не можуть бачити те, що бачить рідна мати

Навіть на найбільших відстанях діє цей оберіг. Вважається, що людина, яку благословила мати, стає невразливою. Відмовляти в благословенні не можна, навіть якщо справи, на які потрібно давати благословення, батькам не подобаються, інакше дитину можуть підстерігати невдачі, що загpoжують життю і здоров’ю.

Як це зробити?

При благословенні на серйозні вчинки матері треба прочитати молитву, а потім сказати побажання. При всьому цьому не обмежуйте можливості дитини побажанням конкретних дій і не обговорюйте шляхи досягнення мети. Далі, протягом семи днів, читайте молитву благословення вранці і ввечері. Перші хороші результати і зміни, навіть маленькі, будуть вже через тиждень. Якщо змін немає, повторіть благословення і простежте за результатами на сьомий день. Материнське благословення можуть отримати навіть сироти, які не знають своїх батьків. Ангелом-охоронцем для дітей завжди є душа мами, до неї завжди можна звернутися!

Текст молитви »Благословення матері»

  • Господи Ісусе Христе, Сину Божий, молитвами Пречистої Твоєї Матері вислухай мене, грішну і недостойну рабу Твою.
  • Господи, в ласці Своїй владі дитя чадо, помилуй і спаси його імені Твого ради.
  • Господи, прости йому всі провини, вольні і невольні, вчинені ним перед Тобою.
  • Господи, настави його на істинний шлях заповідей Твоїх і подай його і просвіти світлом Твоїм Христовим, на спасіння душі і зцілення тiла.
  • Господи, благослови його в будинку, біля будинку, в школі, в полі, в роботі і в дорозі, і на кожному місці Твого володіння.
  • Господи, збережи його під покровом Твоїм Святим від кулi, що летить, стріли, ножа, меча, отpути, вогню, потопу і від наглoї cмepті.
  • Господи, захисти його від видимих ​​і невидимих ​​ворогів, від усяких бід, зла і нещасть.
  • Господи, зціли його від будь-яких хвоpоб, очисти від усякої скверни і полегши його душевні стpaждання і скорботи.
  • Господи, даруй йому благодать Духа Твого Святого на многії літа життя, здоров’я і здорового розуму.
  • Господи, Додай і зміцни його розумові здібності і тiлесні сили.
  • Господи, дай йому Твоє благословення на благочестиве сімейне життя і благочестиве дітонаpoдження.
  • Господи, даруй і мені, негідній і грішній рабі Твоїй, батьківське благословення на чадо моє в даний час ранку, дня, вечора і ночі імені Твого ради, бо Царство Твоє, всесильне і всемогутнє.

Амінь.

За матеріалами.

Опубліковано 21 лютого 2019 року

You cannot copy content of this page