fbpx

Не пройшло і чотирьох місяців, як син продав квартиру, яку ми йому подарували. А потім і зовсім нас ошелешив: з роботи його попросили, дівчина залишила. Тепер проситься до нас жити, мовляв хоче перезавантажити своє життя. А ми все ж дізнались справжню причину його негараздів і пускати свою дитину назад не хочемо

Не пройшло і чотирьох місяців, як син продав квартиру, яку ми йому подарували. А потім і зовсім нас ошелешив: з роботи його попросили, дівчина залишила. Тепер проситься до нас жити, мовляв хоче перезавантажити своє життя. А ми все ж дізнались справжню причину його негараздів і пускати свою дитину назад не хочемо.

Ми з дружиною завжди дуже хотіли дітей. Тому були раді, коли у нас з’явився син. З раннього дитинства ми багато часу приділяли його вихованню. Намагалися донести до нього фундаментальні істини, які допоможуть йому в майбутньому стати порядною і чесною людиною. Він завжди з цікавістю прислухався до наших порад і не доставляв нам ніяких турбот. Швидше навіть навпаки. Син завжди багато часу приділяв навчанню, тому був найкращим учнем у класі. Його вчителі завжди ставили йому в приклад іншим дітям і дякували нам з дружиною за його виховання.

Після закінчення школи син без проблем вступив до престижного інституту нашого міста. Перший час ми з дружиною побоювалися, що він може занадто сильно захопитися студентським життям на шкоду своєму навчанню. Однак цього не сталося. Син старанно вчився, щоб отримати необхідні знання.

Потім він став практично весь свій час проводити в офісі. Постійно затримувався на робочому місці, щоб його помітило керівництво фірми. Згодом так і сталося. Синові стали довіряти і доручати вести важливі для начальства проекти. Через деякий час він оголосив, що у нього з’явилася дівчина, і тепер вони будуть разом знімати квартиру. Ми з дружиною були тільки раді цій події, оскільки вже давно мріяли поняньчитися з онуками.

Одного разу син прийшов до нас в гості і повідомив, що збирається одружитися. Після цього додав, що буде дуже радий, якщо ми допоможемо йому з купівлею власного житла. Варто зазначити, що ми з дружиною вже 10 років відкладали гроші. Збиралися купити собі хороший заміський будинок. За цей час змогли зібрати дуже пристойну суму.

Ми порадилися і вирішили змінити плани заради власної дитини. Після цього кілька тижнів вибирали найкращу квартиру для сина. Оформили всі документи на нього і вручили ключі від двокімнатної квартири. Сказали, що це наш подарунок на його майбутнє весілля. Тепер він разом зі своєю дружиною відразу після РАЦСу зможе поїхати в свою власну а не орендовану квартиру.

Однак через кілька місяців весілля так і не відбулася. Син сказав, що його зрадила наречена і тому вони розлучилися. Більш того, зараз він хоче повернутися і жити з нами. Ошелешив нас новиною, що продав квартиру, яку ми йому подарували.

З’ясувалося, що останній рік він почав грати в азартні ігри. Тому його і покинула наречена, а потім він втратив роботу. Згодом він настільки заліз в борги, що йому довелося продати квартиру, аби розрахуватися з кредиторами. Каже, що зараз досяг дна і хоче перезавантажити своє життя. Ми з дружиною досі не можемо оговтатись. Ми вже не молоді і прийняти сина, який не може себе контролювати ми чесно кажучи щиро побоюємось. Але ж це наша дитина! Що ж робити?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

You cannot copy content of this page