fbpx

Не шкодую грошей на сина, але відверто діймає, що не всі гроші до нього доходять

Я ніколи не думав, що піду з сім’ї і не буду виховувати власну дитину, але життя дивна штука. Проте, я не повністю покинув свого сина, а почав платити офіційні виплати і трохи зверху неофіційно, щоб у нього було все і він не ріс в бідності, як я. І все б добре, але от тільки ці гроші останнім часом до нього не доходять. Моя колишня дівчина витрачає все на себе. Я міг би подати позов, але не знаю як це довести і до чого це може привести. Про її витрати я дізнався з його слів і ні в якій мірі не сумнівався в них, тому що знаю її характер.

І ось зараз переді мною стоїть вибір: піти розбиратися з нею особисто чи залишити це судовій системі. І хоча відповідь для мене тут очевидна, мені як і раніше здається, що я повинен знайти варіант трохи кращий. Все-таки мова йде про мого сина і переставати давати гроші я точно не збираюся. Давати йому їх в руки особисто безглуздо, тому що він ще дитина і не зможе правильно розпорядиться тими сумами, що я перерахую.

В принципі я міг би домовитися з матір’ю своєї колишньої, яка повна протилежність їй і не поводиться так, як вона. З нею у нас досі хороші стосунки незважаючи на те, що ми з моєю вже не разом. Її також цікавить доля внука, що дає мені додаткові гарантії щодо того, що все може бути добре.

Мій друг каже, що мені самому не завадить іноді заглядати до них і питати у сина на що мати витрачає гроші. І спочатку мені здалося, що це гарна ідея, але потім я зрозумів, як все буде насправді. Вона просто почне на нього тиснути, щоб він мені потурав і нічого не говорив проти неї. Все-таки він живе з нею, а на дитину вплинути простіше простого.

Її поведінка також змусила мене подумати про те, що непогано було б самому купувати йому що-небудь і частіше зустрічатися. Все-таки ми не так часто бачимося через мою роботу, а в дитинстві всякі дрібнички для веселощів потрібні завжди. І можливо я не найкращий батько в плані виховання, бо не перебуваю в родині, але принаймні я намагаюся.

Загалом, не знаю, що буде далі, але я продовжу спостерігати за тим, куди витрачаються мої гроші. Якщо я сам не зможу вплинути на неї, то нехай це зроблять відповідні органи. Все-таки там вона вже не зможе відв’язатися від їхнього впливу. В іншому ж випадку понесе відповідальність, яка ні їй, ні її родині не потрібна.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page