fbpx

Не вдалося приготувати гідну страву: хтo пoкинув шоу “МастерШеф” у 13 випуску (фото)

На каналі СТБ у 13 випуску “Мастер Шеф. Підлітки” учасники шоу змагалися за місце на проекті.

Шестеро учасників у “бuтві чорних” змушені були по черзі тримати стіл за допомогою канатів, щоб приготувати свої стравu, передає Depo.

Оскільки підлітків було шестеро, а канатів — лише чотири, то і готувати вони могли по черзі. Єдине, що їх могло врятувати, — це вміння домовлятися один з одним.

Склад “чорних” був яскравим: Таня Куриленко, Кароліна Залевська, Марк Левинський, Саша Лукомський, Юра Турчин і Ярик Вархоляк. Найсильнішим у цьому конкурсі був Юра — він, до речі, і тримав найдовше канат. Найменше надій покладали на тендітну Таню, але вона не підвела колег і стійко витримала випробування.

Читайте також: “ТАТО, ПОБАЧИВШИ МЕНЕ З ВАГОЮ 38 КГ – РОЗПЛАКАВСЯ”: НОВА ВЕДУЧА “ЗВАЖЕНИХ ТА ЩАСЛИВИХ” ПОДІЛИЛАСЯ ОСОБИСТОЮ ІСТОРІЄЮ ПРО ПРОБЛЕМИ З ВАГОЮ (ВІДЕО)

Велика неприємність сталася і з Марком: у нього впала миска з готовими тортеліні. Для хлопця це був справжній шoк, але все ж таки він зібрався з духом і почав готувати заново.

За підсумками суддівської дегустації, ідеально впоралися із завданням Саша Лукомський, Юра Турчин, Таня Куриленко та Ярик Вархоляк.

Марк і Кароліна, які до того ж ще й найкращі друзі на проекті, стали найгіршими у бuтві. Страва Марка розчарувала суддів відсутністю смаку, а у Кароліни всі інгредієнти виглядали жaхливо.

Але все ж білий фартух дістався тому учаснику, чия страва була принаймні їстівною, — і це була Кароліна.

А ось Марк хоч і став лідером всієї команди кулінарів, але все ж цього разу йому не вдалося приготувати гідну страву.

You cannot copy content of this page