fbpx

Нещодавно його батьки приїхали до нас на гостину. За весілля щось говорити почали. Мовляв, коли вже і чому досі не зіграли, а я й сказала, що заміж не збираюсь і весілля не буде ніякого. Потрібно було бачити очі Антона – як?

Мені було 28, коли я познайомилася з Антоном. Він також, як і я, був із села. Після того, як я школу скінчила, то майже одразу на роботу за кордон поїхала. там, на полях у Польщі ми з ним і познайомились. Так і зустрічались: на роботу разом їздили, а приїхавши. кожен до себе повертався.

Саме тоді я й наскладала грошей на свою квартиру. За шість років постійних заробітків, мені вдалось накопичити достатньо. аби придбати однокімнатну квартиру у нашому місті. До того я в гуртожитку проживала разом із татом і мачухою. Самі розумієте. чому для мене квартира була на першому місці.

Уже наступного разу з роботи Антон не подався додому, а жити ми стали у моїй квартирі. Після колишніх хазяїв там і меблі лишились і ремонт який не який, от я й не поспішала щось змінювати. Думала накопичити досить. аби вистачило на вже хороший ремонт і якісні меблі.

Так от, ми вже десять місяців проживаємо у цій квартирі, я їздила двічі на роботу, а мій наречений і саморіза не закрутив. Говорить. що квартира не його, він тут не господар, тому нічого не робитиме абсолютно. Та що там, він навіть комунальні і ті не сплачує:

— Ти в нас працюєш, от ти і плати.

Нещодавно його батьки приїхали до нас на гостину. За весілля щось говорити почали. Мовляв, коли вже і чому досі не зіграли, а я й сказала, що заміж не збираюсь і весілля не буде ніякого. Потрібно було бачити очі Антона – як?

Я до того чомусь і не усвідомлювала усього цього, а тут прямо прозріла. Усе як було і Антону і батькам його виклала. І знаєте що? Його батьки стали на сторону сина. Сказали, що кожна праця повинна оплачуватись. Якщо їхній син буде робити ремонт у моїй квартирі, то я повинна оплатити його послуги. За їхніми словами тільки тоді, коли в цій квартирі буде його частка, тільки тоді їхній син буде почуватись тут господарем. а не гостем.

Поїхали вони від мене усі разом. Антон сказав, що згоден жити зі мною, але на нейтральній території, або якщо моя квартина буде статусу спільної.

Вчора, навіть фото скинув – обручки придбав. Тільки рішення мого чекає.

02,01,2023

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page