fbpx

Нещодавно за порадою свекрухи зробила відбілювач. Поспішаю поділитися з вами секретом, бо це щось

Такий ефект не отримувала ні від одного дорогого засобу. Всі плями відіпралися, а колір став просто неймовірним, так, ніби річ щойно з магазину.

Приготування просто примітивне, та й інгредієнти теж.

Кухонні рушники і подібні речі, де переважають жирні плями, відпере гірчиця. 2 ст.л. гірчичного порошку розвести в літрі гарячої води і дати настоятися. Процідити, розвести в необхідній кількості води і замочити рушники на ніч. Прати, як зазвичай.

Рушники побіліють і заодно продезінфікуєте, а малюнок стане тільки яскравішим.

Білі речі жовтіють від старості або прання. Порада, як відбілити запрану білизну, дуже проста – разом з порошком в воду потрібно додавати нашатиpний спиpт. Навіть старі речі після декількох подібних процедур «помолодшають».

Читайте також: Не викидайте бананову шкірку, а просто залийте її водою. Я була приємно вражена результатами

Шовкові і вовняні речі замочіть в розчині: на 10 літрів води 50 гр. прального порошку, 6 ст. ложок солі, столову ложку нашатиpного спиpту і стільки ж 3-х відсоткового перекису водню. Потримати одяг годин п’ять після чого прати в режимі делікатного прання.

Гольфи і шкарпетки можна замочити в теплій воді, додавши туди 2 ст. ложки борної кислоти – це відмінна профілактика гpибкових захвоpювань. Так можна вибілювати і маєчки. Потім прати в звичайному режимі.

За матеріалами.

Опубліковано 11 лютого 2019 року.

You cannot copy content of this page