fbpx

Нещодавно жінка вигадала нову причіпку: невістка занадто багато води використовує. Порахувала навіть, скільки та воду разів на день зливає. Порахувала скільки то буде за місяць і виявилось, що дівчина спускає з бачка десь біля сотні гривень. І якщо з холодильником якось розібрались, то вже з цим ситуація патова. Щоб син не казав, що б не доводив – невістка не така і все тут

А не прийнято в сім’ї чоловіка виявилося відкривати холодильник в будь-який час крім сніданку, обіду і вечері. Причому сімейне правило поширювалося тільки на невістку.

— Якщо хочеш щось взяти з холодильника, то спочатку запитай у мене або у мого сина, сама там не господарюй – повчала молоду дружину жадібна свекруха.

Чим же так не догодила в новому будинку новоспечена дружина, що холодильник для неї «закрили на замок»? Та всім!

Ну, правда, кому така сподобається – провінціалка без роду і племені, без приданого ще й на роботі перед самим весіллям скоротили, тобто грошей зовсім в сім’ю не приносить. Сидить на шиї сина та його батьків, а хто не працює, той як відомо і не їсть.

Тільки забула свекруха, що раз в два тижні батьки невістки-утриманки привозять їм дари свого господарства: м’ясо, молоко, овочі, мед, домашні варення і соління-все те, чим багаті і допомогти дочці раді. До того ж, син платить за квартиру і віддає матері частину зарплати на покупку продуктів, але і це не аргумент, ковбаса нині надто дорога …

Дивно, але невістка не стала щось доводити господині холодильника, мабуть, зрозуміла, що на таких не ображаються. Молоді купили невеликий холодильник в свою кімнату, але тепер свекруха злиться, що продукти, які привозять свати «йдуть» повз її рефрижератор.

Нещодавно жінка вигадала нову причіпку: невістка занадто багато води використовує. Порахувала навіть, скільки та воду разів на день зливає. Порахувала скільки то буде за місяць і виявилось, що дівчина спускає з бачка десь біля сотні гривень.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page