fbpx

Ні, тільки уявіть собі, вже 10 ранку, а вона спить. У холодильнику – порожньо, в мийці – посуд брудний, на прасувальної дошці – сорочка сина не випрасувана, а вона – спить. Хіба пристойна дівчина, яка хоче заміж, буде так себе поводити?

Чому? Чому так знецінилася значення сім’ї? Чому сучасні дівчата стали такими меркантильними і ледачими?

Моєму синові вже 30 років. Він хоче сім’ю, дітей і тихих сімейних радостей, а я хочу онуків і бачити сина щасливим, але з сучасними дівчатами – це, прям, нездійсненна мрія. Я ростила свого хлопчика хорошим, добрим і працьовитим, але, виявилося, зараз це – не модно. Він закінчив школу майже на одні п’ятірки, закінчив музичну школу, потім інститут з червоним дипломом. Зараз працює на заводі, на невеликий, але, керівній посади. Попереду лишень успіхи і хороша зарплата. А, от, дівчини, яка це б все оцінила і зрозуміла – немає.

Він, звичайно, знайомився з різними і навіть намагався жити, але це – все не те. Просто, він ще не може відрізнити хорошу дівчинку від лукавої, від тієї, яка вміє ретельно приховувати свої недоліки і здається нормальною. Але, я ж, доросла людина і відразу бачу, що у цих мадамочок на умі. Їм би з телефоном весь день лежати, та нічого не робити.

Минулого разу, коли він зійшовся з дівчиною, то ми думали, що все, нарешті, знайшлася та єдина. І спочатку була така чемна і скромна, але мене не проведеш! Як тільки вони почали жити разом, я через 2 тижні в гості-то до них і прийшла. Прийшла спеціально з ранку, коли син на роботі. Думаю: подивлюся, що там майбутня невісточка робить. А вона …

Ні, тільки уявіть собі, вже 10 ранку, а вона спить. У холодильнику – порожньо, в мийці – посуд брудний, на прасувальної дошці – сорочка сина не випрасувана, а вона – спить. Хіба пристойна дівчина, яка хоче заміж, буде так себе поводити?

Тобто, син в 6 ранку встав, щоб на роботу йти, а вона навіть сніданок йому гарячий не приготувала? Сніданок – гарантія здорового травлення. А вона сама не працює, на гроші сина живе та ще вранці не встає. Ні, нам така дружина без потреби.

Я потім все це синові і сказала. Краще ще пошукати, ніж потім розлучатися. Тільки, всі дівчата такі – ніхто не розуміє, що сім’я – це один раз і на все життя. А щоб сім’ю зберегти, треба щоб чоловік завжди був ситий і задоволений. І замість того, щоб спати треба вчитися пироги пекти і квартиру прибирати. Мені здається – це прості і елементарні поняття. А сучасні панянки тільки про себе думають.

Агов! Пристойні і хороші дівчата! Якщо ви дійсно розумієте і цінуєте поняття «сім’я», якщо розумієте, що чоловік – це голова дому, то ласкаво просимо! А, вже, пироги пекти я вас навчу.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

You cannot copy content of this page