fbpx

Ніколи вона вже не буде тією служанкою, якою її бачив чоловік. Вдягнула звабливе чорне плаття, шпильки і застала його зненацька. Наступного ранку все змінилося

Анастасії буквально сьогодні вранці подзвонив чоловік і сказав, що не повернеться додому, а відразу поїде до Петрових відзначати свято. І, між іншим, запросив її, знаючи наперед, що вона залишиться вдома і проведе весь вечір за книжками або за комп’ютером. Але відповідь дружини його здивувала.

За матеріалами – Пошепки.

– Ну добре – без особливого ажіотажу відповіла жінка і на обідній перерві вирішила пройтися по магазинах і вибрати чоловікові подарунок.

«Хммм, може туалетну воду взяти» — подумала вона.

На вітрині стояв флакончик з дорогим ароматом, на якому зображений красень з розстебнутою сорочкою з ідеальною фігурою. Вираз обличчя у нього такий зухвалий, прямо як у її Петьки.

Продавця попросила запакувати саме цей аромат і, в той час як вона клеїла бантик, поруч пройшла бабуся, і, посміхнувшись, сказала:

-Ось ви даруєте своїм чоловікам парфуми, а нюхають їх інші баби.

Поки співробітники сміялися, Настя подумала про себе. Але ж правду старенька сказала, все життя вона присвятила Петрові, а він – іншим. У молодості була закохана в нього до нестями. Навіть в інституті вона за нього домашку робила, потім діти нарoдилися, а вона всі клопоти на себе взяла.

У перший час він хоч якось проявляв свою подяку, а потім звик до безтурботного життя і брав все як даність. Багато хто вважав їх ідеальною сім’єю, все було при них: і фінансова забезпеченість, і дітки розумнички.

Час минув, діти стали зовсім дорослими і покинули рідну домівку. Жінка залишилася одна з чоловіком і тоді зрозуміла, що в житті її щось пішло не так.

Більше двадцяти років тому батьки Насті були проти їхнього союзу, неодноразово повторювали: «якщо хлопець красивий і милується собою, значить спільним буде, всі захочуть його, а ти менше всіх отримаєш, хоча прав на нього маєш набагато більше.

Їй всього сорок років, життя тільки починається. Скоро жіноче свято і жінка вирішила всерйоз зайнятися перетворенням себе. Сходила в перукарню, привела в порядок волосся, а потім попрямувала в бік магазину з одягом.

На роботу вона пішла зовсім іншою людиною: маленьке чорне плаття в комплекті з модною зачіскою виглядало просто неймовірно. Вона милувалася собою протягом робочих годин і з нетерпінням чекала вечірки.

Перед тим як піти в гості, вона вирішила заглянути додому і випити келих вuна. До Петрових ж з’явилася в піднесеному настрої, вся така приваблива, на височенних шпильках. Навколо неї зібралися чоловіки і вирішили трохи позалицятися до дами.

– Ой, мій чоловік теж тут, я якось про нього і забула! – проспівала жінка.

Такого удaру Петька точно не очікував. Мало того, що вона прийшла, так ще й в такому вигляді. Але найбільше його дратувало загальне захоплення його дружиною.

В звичній для себе манері він вранці роздратовано запитав «сьогодні сніданок їсти будемо, чи як?» Якщо він думав, що вона, як раніше кулею вилетить з ліжка і потім на кухню, то глибоко помиляється. Ніколи вона не буде колишньою служницею.

Читайте також: У мене був звичайний чоловік, я його дуже сильно любила. Лише коли народила йому сина, відкрилася уся правда! Чоловік приїхав на лімузині і повіз в невідомому напрямку

Трохи піднявши голову, вона кокетливо запитала: «Коханий, а сніданок вже готовий, так?» Недослухавши відповіді, вона знову лягла, і, посміхнувшись, переможною посмішкою, продовжила солодко спати.

Отетерівший від змін у дружині, але в глибині душі ними задоволений, чоловік почимчикував на кухню – смажити яєчню…

You cannot copy content of this page