fbpx

Нікому не бажаю пережити зраду найрідніших людей. Нікому не бажаю відчути те ж саме, що відчуваю зараз я. Як жити далі – я не знаю

Нікому не бажаю пережити зраду найрідніших людей. Нікому не бажаю відчути те ж саме, що відчуваю зараз я. Як жити далі – я не знаю.

Вибачте за сумбурність, я зараз все поясню. Прожила я з чоловіком 16 років, є дочка 14 років і син 10 років. Спочатку жили дружно, але може потім з появою дітей і почалось наше віддалення. Грошей не вистачало, я нервувала. Попросила чоловіка знайти ще одну роботу, адже я працюю і дітьми займаюсь, а він може цілком дві роботи суміщати. Ось саме ця друга робота чоловіка (торговим представником) і стала для нас початком кінця.

Робота вільна з налагодженням партнерських відносин. Чоловік прекрасно справлявся, навіть став роз’їжджати по інших містах. Саме там, в своїй організації він зустрів її – молоду вертихвістку. Три роки я не здогадувалася про їхній роман, навіть не підозрювала! Так, у нього були відрядження, і він не ночував удома, але ніби й квитки були в порядку, я вірила, що він тільки працює. Тільки от потім я дізналася, що ці його поїздки були не на самоті.

Ми поговорили, і, як би чоловік не заперечував, що це просто його робота і його колега, я бачила по очах: ​​не просто! Чому він від мене тоді приховував, що їздить не один? В принципі, він здався, сказав, що їх роман вже затягнувся на кілька років, що любить він мене, а з нею просто було легко: вона його не напружує грошима і сім’єю. З нею йому тихо і ніхто від нього нічого не вимагає. Сказав, щоб я його пробачила, але я вже готова була подати на розлучення, хоча поки відклала цю думку.

Стали жити в різних кімнатах, хоч і було усе, як зазвичай: я його годувала і сорочки гладила. Але пустити його в своє ліжко – це ні! Він говорив, що його колишня коханка звільнилася, що він не знає де вона і як – все перегоріло! Так пройшли три місяці. Я навіть десь в душі відтанула, готова була пробачити чоловіка, навіть зблизилися трохи, як раптом знову відрядження на тиждень, та ще й за кордон у одну теплу країну! Я знову в сльози, мовляв – відрядженням тут і не пахне?

Він мене став запевняти, що це не так, і якщо я йому не вірю – він може взяти дітей з собою. Діти в захваті, та й я заспокоїлася – значить все нормально. Проводила їх в аеропорт, помахала услід літаку. Перші два дні я спілкувалася з усіма – все нормально, а ось вчора я розмовляла з сином, і він мені все випадково видав. Сказав, що живуть вони разом з однією тіткою, яка разом з ними летіла і у номері живуть разом, щоб дешевше було, і на ім’я по батькові назвав її – нашу розлучницю!

Найгірше – син зрозумів, що облажався і по-дитячому став говорити, що він все переплутав. Я відчувала, що він на когось дивиться, там йому хтось підказує, що казати. Потім син зовсім розгубився і вимкнувся. Я тут же почала телефонувати чоловіку, але мої дзвінки або скидали, або не відповідали. Потім зателефонувала дочка, сказала, що це був розіграш, а тато зараз на важливій роботі і прийде пізно.

Ніч я не спала. Ну добре чоловік – я зрозуміла, що він зрадник. Але діти! Зрадив синочок і цілком уже доросла дочка, яка розуміє що до чого! Невже заради того щоб з’їздити до моря вони теж готові на зраду? А чи знали вони про роман їх батька і цієї мадам, якщо так легко взяли її до себе жити? Адже син дуже просто назвав її ім’я по батькові, а потім раптом став відпиратися! Та й чому чоловік без побоювання взяв з собою дітей – значить, вони все знали і покривали тата? Це ж явна їх зрада! Як я тепер зможу їм довіряти?

Сьогодні мені цілий день телефонує чоловік, я трубку не беру. Подзвонила дочка, вибачалася за безглуздий розіграш, і син підтверджував, але стільки фальші в їх голосі, стільки дитячого наївного намагання усе загладити. Не вміють вони ще неправду казати! Видно ж, як їх підмовили. Вони щебетали один за іншим, я тільки плакала і кивала – нічого їм не відповідала. Завтра вранці вони виїжджають, скоро вся сім’я приїде, а я не готова їх прийняти, навіть дітей. Я просто сама піду з дому. Одна! Напевно це єдиний варіант.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

You cannot copy content of this page