fbpx

Нова ведуча “Зважених і Щасливих” розповіла, яких продуктів варто уникати у своєму раціоні, щоб зберігати прекрасну форму

Експерт і ведуча популярного телешоу “Зважені та Щасливі” Мирослава Ульяніна розповіла, яких продуктів варто уникати у своєму раціоні, щоб зберігати прекрасну форму.

Так, відомий в Україні блогер та експерт по здоровому харчуванню зазначила, що давно не вживає в їжу майонез, кетчуп та інші соуси з магазинних полиць. Вказаним переліком продуктів, які завжди можна знайти в її холодильнику, Мирослава поділилася з читачами “Обозревателя”.

Ульяніна уточнила, що не вживає в їжу м’ясо, однак тим, хто худне, вона настійно не рекомендує відмовлятися від цього продукту.

“У моєму холодильнику ви не знайдете багато всього. Не пам’ятаю, коли останній раз купувала майонез, кетчуп, біле борошно, м’ясо я не їм. Хоча учасникам прописую в меню м’ясо – це чисто моя індивідуальна історія. Немає солодкого: тортів, тістечок”, – поділилася Мирослава.

Читайте також: ЗВАЖЕНИЙ ТА ЩАСЛИВИЙ: УКРАЇНСЬКИЙ БОГАТИР ВАСИЛЬ ВІРАСТЮК ПОДІЛИВСЯ ВРАЖЕННЯМИ ВІД ЗЙОМОК ШОУ (ФОТО)

Також вона розповіла і про корисні продукти, які їсть практично кожен день: зелень, цитрусові та насіння.

“У моєму раціоні регулярно є зелень, дуже багато різної, починаючи від кропу та петрушки, звичайного салату, закінчуючи руколою і базиліком – сезонними. Завжди є цитрусові: грейпфрути, лимони, апельсини. Насіння: соняшнику, льону, гарбуза. Скажімо так, українські локальні продукти. З них я люблю робити десерти, муси, заправки для салатів. Завжди є спіруліна – дуже люблю водорості, ну і завжди багато води”, – підкреслила Ульяніна.

You cannot copy content of this page