fbpx

Нові туфлі? – сміється чоловік щиро, – Куди тобі нові туфлі? Навіщо? Давай говорити відверто: починати не з туфель потрібно. А червоні на підборах більше підійдуть красуням, а не домогосподаркам, які крім халату і фартуха більш нічого і не носять

– Нові туфлі? – сміється чоловік щиро, – Куди тобі нові туфлі? Навіщо? Давай говорити відверто: починати не з туфель потрібно. А червоні на підборах більше підійдуть красуням, а не домогосподаркам, які крім халату і фартуха більш нічого і не носять.

Звичайно, мені доводилося у всьому собі відмовляти. Дивилася в дзеркало і розуміла, що стала сірою і якоюсь непримітною. Тільки невже я сама винна в тому, що сталося? Адже я всю себе на благо своєї сім’ї віддавала.

Коли робочий день закінчувався, я вирушала на підробіток: мила підлогу та посуд. А все тому, що мій чоловік не міг розкрутити свою справу. Їсти нам потрібно було, та й одяг і комунальні. а де ти його візьмеш? От і впряглась я по повній.

Але от що цікаво: коли справа пішла у чоловіка я собі нові туфлі дозволити не могла. І не тому, що грошей не було, ні. Тепер вони мені не підходили. Адже ж у них ходять дівчата на струнких ногах і з зачіскою і манікюром. куди мені уже, адже ж я підлоги ще недавно у під’їзді мила.

Виявилось, чоловік знайшов собі “молоду і легку”. Її він і одягав і на відпочинок возив. Зі мною розлучився. Сказав, що я забула про те, ким народилась і навіщо чоловіку потрібна дружина.

От і вся історія.

Руслана К.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page