fbpx

Ну чому донці не знайти хлопця більш підходящого їй за віком? Ну, нехай би йому було років двадцять, максимум двадцять два. Адже у неї з цим чоловіком різниця у віці двадцять два роки! Що спільного у них може бути?

Мені 38 років, а моїй дочці 18. З чоловіком я прожила зовсім недовго, відразу після появи доньки ми розлучилися. Тому практично все життя я виховувала її самостійно. Без допомоги бабусь і дідусів, звичайно, не обійшлася, тому що доводилося багато працювати. Коли одна виховуєш дитину, доводиться працювати, якщо хочеш, щоб твоя дитина ні в чому не відчувала потреби. Не встигла озирнутися, як пролетіло вісімнадцять років, і я зрозуміла, що моя донька вже доросла.

Нещодавно мене просто приголомшила новина, що моя донька зустрічається з дорослим чоловіком, йому сорок років. Я просто в слів не знаходжу, як так? Перше, що мене ошелешило, що я не помітила, коли моя донька подорослішала. Виявляється що вона вже далеко не дитина. Але ця новина мене не так би сильно здивувала, якби не друга: у неї чоловік середніх років.

Звичайно, спасибі моїй донечці, що цю новину я почула від неї. А то якби мені сказали про це чужі люди, я б просто не повірила. І зараз мене розбирають двоякі почуття, з одного боку мені дуже соромно, що у моєї доньки чоловік, від якого вона молодша. А з іншого боку, я розумію, що в цьому є моя вина. Свого часу я не могла приділяти вихованню доньки достатньо часу, тому і не донесла до неї інформацію, чим можуть закінчитися стосунки з дорослим чоловіком.

Я поки ніяк не показала свого ставлення до цієї ситуації, але мені однозначно це не подобається. Я просто не можу їй зараз взяти і заборонити зустрічатися з цим чоловіком. Не хочу, щоб вона потім звинуватила мене в тому, що я зіпсувала їй життя. Але коли уявляю, як вони можуть  “спілкуватися”, мене така злість бере. Чому так швидко виросла моя дівчинка? Начебто стосунки у них зав’язалися недавно, але я хочу, щоб вони швидше закінчилися.

Ну чому їй не знайти хлопця більш підходящого їй за віком? Ну, нехай би йому було років двадцять, максимум двадцять два. Адже у неї з цим чоловіком різниця у віці двадцять два роки! Що спільного у них може бути? Вважаю, що це стосунки без майбутнього, через десять років йому буде п’ятдесят років, а їй всього двадцять вісім. Ну, хіба це пара?

Їй потрібно вийти заміж і стати матір’ю, створити свою міцну сім’ю. А який він їй буде помічник? Буде і дитину виховувати, і з чоловіком пенсіонером возитися. Але нічого, вона вирішила мене з ним познайомити. Поспілкувавшись з ним, я сама зрозумію, серйозні у нього наміри, чи він просто користується моєю дівчинкою. Я знайду можливість, і скажу йому, що я про це думаю. Просто мене хвилює ще один момент, про це ще нічого не знають мої батьки. Я навіть боюся собі уявити, що з ними буде, коли вони дізнаються все. А люди що скажуть, коли побачать її з таким дорослим чоловіком?

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page