fbpx

Ну чому так в житті трапляється, чого найбільше боїшся – те і відбувається. Я чесно зізнаюся, ніколи не любила дівчат, які приїжджають в місто з провінції. Може, є серед них чудові і прекрасні господині, я не проти. Але обраницею сина хотіла б бачити зовсім іншу молоду панянку. Але він і слухати мене не хотів

Мені, як мамі єдиного сина, небайдужа його доля, а також вибір дівчини, з якою він збирається будувати серйозні стосунки. Саме тому я завжди хотіла, щоб поряд з моїм хлопчиком була інтелігентна, серйозна і освічена дівчина. У нас з сином були чудові стосунки, побудовані на взаємному розумінні. Я думала, якщо дівчина буде схожа на мого сина, ми з нею обов’язково порозуміємося.

Але мій хлопчик вирішив не прислухатися до моїх порад і почав зустрічатися з дівчиною, випадково познайомившись з нею в кінотеатрі. Точніше можна сказати, вона сама запропонувала провести весело вечір, після відвідування кінозалу. Син, в цей день, повернувся додому під ранок і був дуже щасливий. Він розповідав, що зустрів свою другу половинку.

Ну чому так в житті трапляється, чого найбільше боїшся – те і відбувається. Я чесно зізнаюся, ніколи не любила дівчат, які приїжджають в місто з провінції. Може, є серед них чудові і прекрасні господині, я не проти. Але обраницею сина хотіла б бачити зовсім іншу молоду панянку. Але він і слухати мене не хотів.

Пройшов місяць після знайомства сина з тією дівчиною. Так ось, його подружка вирішила зустрітися зі мною. Навіщо? У мене немає ні найменшого бажання з нею знайомитися. Але син закохався і вже не уявляє свого майбутнього без цієї провінціалки. У моїх колег по роботі дуже виховані і симпатичні доньки, і кілька разів я збиралася їх познайомити. Але син був проти.

Після того, як син привів на оглядини свою дівчину, я залишилася розчарована. Вона прийшла на вечерю до нас у коротких шортах, з недбало зібраними пучком волосся, яскраво-рудого кольору. Крім того, ні найменшої поваги до мене. Син хоче, щоб я познайомилася з її батьками та їхніми численними родичами. Для цього мені потрібно їхати до них в містечко. Мені ця поїздка не принесе радості, а додасть тільки неприязні до цієї сімейки. Як пояснити моєму синові, що він гідний більшого, а не цієї провінційної нареченої з її численними родичами?

Я багато думала про цю ситуацію. Але не може, при всьому моєму бажанні, з цієї дівчини вирости інтелігентна леді. У сина немає досвіду спілкування з дівчатами. Тому йому і здається, що симпатична рудоволоса особа – це його доля і кращої обраниці йому не знайти. Я не хочу миритися з вибором сина. Мені прикро, і це не дивно!

Події розвиваються так стрімко, і можливо, вже незабаром вона буде жити з нами в квартирі. А що буде через два-три роки? Я думаю, син обов’язково зрозуміє, що зробив помилку. Найприкріше для мене те, що я завжди допомагала своїм подругам і знайомим в вирішенні їх сімейних проблем. А коли складна ситуація виникла в моїй родині, я не можу допомогти синові. Не знаю, як пояснити йому, що він помиляється. Допоможіть мені будь-ласка. Це не його доля, я точно знаю.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page