fbpx

— Ну і кого ти нам, дочко привела! Цей юнак, ти вважаєш, достойний увійти у нашу родину? Весілля ми, звісно, оплатимо і зробимо усе , як і обіцяли, але наречений мусить бути іншим. Або буде по-нашому, або ніяк. Крапка

— Ну і кого ти нам, дочко привела! Цей юнак, ти вважаєш, достойний увійти у нашу родину? Весілля ми, звісно, оплатимо і зробимо усе , як і обіцяли, але наречений мусить бути іншим. Або буде по-нашому, або ніяк. Крапка

Батьки готові зробити для своїх дітей все. Але іноді цей ентузіазм закінчується там, де діти починають проявляти свою волю. Так, батьки з дитинства обіцяли Лізі, що у неї буде багате придане і королівське весілля. Але, познайомившись з майбутнім зятем, вони передумали.

Дочка заможної родини 25-річна Анна виросла в забезпеченій сім’ї. Вона жила як справжня принцеса і ніколи ні в чому не знала відмови. Ліза росла з твердою впевненістю в тому, що батьки подбають про її майбутнє. Тим більше, що перші інвестиції в майбутнє вже були зроблені: для Анни і її 16-річного брата батьки купили по двокімнатній квартирі.

Мама Анни, а також дві її бабусі роками займалися тим, що збирали придане для своєї королеви. Постільне, мереживні скатертини, дорогий посуд, столове приладдя. До того моменту, як Анна виросла, придане стало настільки величезним, що хоч магазин відчиняй.

Але Анну мало хвилювали ложки і скатертини. Її головною мрією було королівське весілля – з пишним платтям, білими голубами, розкішним застіллям, веселим тамадою. Так, трохи старомодно, але саме так дівчина уявляла найщасливіший день свого життя.

Ось уже кілька місяців Анна зустрічалася з 26-річним Віктором. Вона не вважала за потрібне знайомити його з батьками, але коли мова зайшла про весілля, діватися було нікуди. Вечір знайомства пройшов на позитивній ноті. Анна вже подумки приміряла плаття і запускала в небо голубів, адже вона була впевнена – батьки оплатять весілля її мрії. Але не тут-то було.

Коли Віктор вийшов за поріг, батьки влаштували доньці справжній рознос. Що це за наречений? У нього ж нічого немає за душею! У нього навіть роботи нормальної немає! Одним словом, Віктор категорично не сподобався батькам Анни, і вони відмовилися оплачувати весілля. Батьки заявили Анні, яка розраховувала на їх матеріальну підтримку, що Віктор повинен сам заробити на весілля. Якщо він на це не здатний, як же він буде утримувати Анну і майбутніх дітей?

Що робити далі? Анна не сумнівалася в тому, що Віктор зможе заробити на королівське весілля. Але на це може піти рік або навіть два. Закохані не хотіли стільки чекати. Вони могли б просто розписатися, але Анна не хотіла відмовлятися від мрії про пишне торжество. Насправді Анна не очікувала такого від своїх батьків. Всім її подругам мами і тата допомогли з весіллям. А у неї відібрали обіцяне. А що завтра? Заборонять жити з Вітором в тій самій двокімнатній квартирі? Анна не знає, як їй бути далі. Але вона точно знає, що не відмовиться ні від Віктора, ні від мрії про королівське весілля.

Текст опрацьовано – intermarium.news

Головне фото – firestock.ru

You cannot copy content of this page