fbpx

Нумерологія: дізнайтеся свій талісман за датою народження

Нумерологія – вчення про вплив чисел на долю людини. Кажуть, з її допомогою можна дізнатися головні риси характеру , розшифрувати доленосні знаки і навіть передбачити майбутнє.

Експерти розповіли, який саме талісман підходить вам за датою народження. Для цього потрібно зробити нумерологічний розрахунок – скласти всі цифри дати вашого народження. Наприклад, ви народилися 24.02.1995. Складаємо: 2+ 4 + 0 + 2 + 1 + 9 + 9 + 5. Виходить 32. Продовжуємо складати до однозначного числа: 3 + 2 = 5.

Один

Одиницям підійдуть талісмани круглої форми. Також важливо, щоб він мав особливе значення для людини, асоціювався з чимось важливим.

Два

Для Двійок важливі парні предмети. Таким людям потрібно носити подвійні талісмани. Це допоможе їм налагоджувати контакти з оточуючими.

Три

Кращим талісманом для Трійок стане людина. Для цього людям з числом 3 потрібно зрозуміти, поруч з ким їм щастить. Ця людина зможе залучити в їхнє життя ще більше удачі.

Чотири

Талісман Четвірки – колір. Таким людям важливо вивчити енергетику всіх кольорів і дізнатися, який з них найбільш сприятливо впливає на них.

П’ять

П’ятіркам більше підійде талісман у вигляді гострого твердого предмета. Це може бути як металевий виріб, так і кам’яний.

Читайте також: Моя бабуся прожила безбідне життя і поділилася секретами, як вимести з дому негатив, безгрошів’я, неприємності і залучити гроші

Шість

Для Шестірок ідеальним талісманом стане якесь місце (навіть у власному будинку). Тут також важливо зрозуміти, де саме людина з числом 6 відчуває найбільший комфорт і прилив натхнення.

Сім

Талісман сімок – настрій і особливий стан душі. Таким людям важливо з’ясувати, які емоції дозволяють їм бути найбільш продуктивними.

Вісім

Вісімка – число універсальне. Людям з ним може підійти абсолютно будь-який талісман. Вони зазвичай знаходять “свою” річ зовсім випадково.

Дев’ять

Для дев’яток ідеальними талісманами стануть рослини і домашні тварини. Також для емоційного розвантаження нумерологи радять людям з числом 9 частіше бувати на природі.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page