X

Очевидно, тепер я сирота при живих батьках. Це дуже важко це визнавати, але чим швидше я змирюсь, тим краще. Вчора видалила з телефонної книги контакти “Мама” та “Тато”. У моєї дитини тільки один дідусь та одна бабуся

Очевидно, тепер я сирота при живих батьках. Це дуже важко це визнавати, але чим швидше я змирюсь, тим краще. Вчора видалила з телефонної книги контакти “Мама” та “Тато”. У моєї дитини тільки один дідусь та одна бабуся.

Очевидно, я залишилася без батьків. Наважилася їх не послухатися, не виконати розпорядження, тому тепер мене викреслили з життя. Часто чую фразу “Заміж вийшла, тому сама розбирайся у своїх негараздах, чоловіка попроси”. Чомусь їхні батьки їм допомагали стільки, скільки потрібно було, ніхто їм не докоряв ніколи.

Мої батьки – досить забезпечені люди, які спілкуються тільки з рівними за статусом людьми. Але свого часу самі пробивалися з низів, тому мені незрозумілий їхні погляди на життя. У свої двадцять-двадцять п’ять років нічого не мали. Я знаю, як їм допомагали бабусі та дідусі, віддавали накопичення, коли прогоряв черговий бізнес, сиділи зі мною, щоб батьки могли повністю віддати сили роботі.

Жодного разу я не чула, щоб батькам дорікали їхнім мамам та татам, хоча приводи були. Одного разу батьки так ризикнули, що ми залишилися без житла. Жили тоді у таткових батьків. Я не раз чула, як дідусь його підбадьорював і казав, що головне, щоб усі були живі та здорові, а решта додасться. Хоча самі бабусі та дідусі жили дуже скромно, не сказати бідно.

Коли я привела у дім знайомитись з батьками свого хлопця Леоніда, батьки одразу запитали хто його батьки і чим він на життя заробляє. Коли ж мій наречений щиро зізнався у тому що він простий студент, а батьки на фермі працюють. так мої тато з мамою. навіть розмовляти з ним не стали. знайомство обернулось повним провалом.

Коли ми розписались, мам одразу сказала, щоб я могла розраховувати тільки на себе. Вони піднялись із низів і я піднімусь, якщо захочу.

Ми з чоловіком жили у його батьків, працювали, ростили діток, усе змінив лютий. Два місяці в окупації і усе. що мали пішло за вітром, перетворилось на попіл. звичайно ж я звернулась по допомогу до тата і мами, але вони в один голос заявили, що мої негаразди, тільки мої і вони й не таке пережили, але вистояли.

Очевидно, тепер я сирота при живих батьках. Це дуже важко це визнавати, але чим швидше я змирюсь, тим краще. Вчора видалила з телефонної книги контакти “Мама” та “Тато”. У моєї дитини тільки один дідусь та одна бабуся.

18,11,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел.

K Anna:
Related Post