fbpx

Одна важлива відмінність між тим, як Кейт Міддлтон і Меган Маркл пoзують на фото

На знімках герцогині Кембриджської і герцогині Сассекської є цікава деталь, яку раніше ніхто не помічав.

Для того, щоб зрозуміти, що не так з фотографіями Кетрін Кембриджської, знадобилася професійна актриса в якості дружини принца.

Взаємодія з численними фотографами – одна з рутинних деталей життя майже кожного члeна королівської сім’ї. Натренована роками життя в королівській родині герцогиня Кембриджська чудово посміхається, проте практично ніколи не дивиться прямо в камеру.

На будь-якому заході Кетрін свідомо уникає зустрічі погляду з об’єктивом фотографа, тоді як для Меган прямий погляд в камеру – зовсім не рідкість. Можна було б припустити, що дівчина поки не забула про звички голлівудської актриси. Але експерт з мови тiла Джуді Джеймс вважає, що справа зовсім не в акторському минулому.

Джеймс вважає, що погляд у камеру – відмінна риса так званого віртуального покоління. «Не дивлячись на те, що Кетрін і Меган – ровесниці, у них зовсім різний бекграунд, пов’язаний з освоєнням віртуальних платформ і соцмереж.

У Кейт, наприклад, ніколи не було і немає свого аккаунта в Instagram. Меган ж, навпаки, мала і блог, і добре підтримувані акаунти в соцмережах. Як і більшість дівчат покоління Селфі, у Меган прямий погляд в камеру (так званий «camera courting») увійшов в звичку. Це має на увазі намір відкритої і впевненої комунікації », – пояснює експерт.

Читайте також: “ДО КІНЦЯ ЖИТТЯ БУДУ ШКОДУВАТИ”: БАТЬКО МЕГАН МАРКЛ ВПЕРШЕ ПРОКОМЕНТУВАВ ВЕСІЛЛЯ ДОНЕЧКИ, ЯКЕ ВІН ДИВИВСЯ ПО ТБ

Джеймс нагадує, що як актриса Меган, навпаки, повинна бути натренована не дивитися прямо на камеру. Але звичка поки ще сильна над дружиною принца. Можливо, в майбутньому вона і буде вести себе так само, як Кейт. З іншого боку, подібна взаємодія Меган з об’єктивом може стати ще одним порушенням протоколу, з приводу якого все навколо тільки знизують плечима: «Часи вже не ті».

Експерт зазначає, що тепер, коли вона вже стала члeном королівської сім’ї, Меган доведеться попрацювати над деякими своїми звичками, зокрема над звичкою спілкування в соціальних мережах.

Раніше вже було оголошено про закриття особистих акаунтів дівчини в Twitter і Instagram. Інформація про члeнів королівської сім’ї регулярно з’являється в офіційних блогах, проте самі Віндзор уникають особистих повідомлень і публікацій.

Джерело.

You cannot copy content of this page