fbpx

Одна жінка купила шубку. Їй п’ятдесят виповнилося, і вона собі подарувала шубку – коротеньку, не довгу дорогу! Але все одно чарівна річ! Перший раз в житті вона таке купила – відклала гроші

Одягла, прямо сяючи. Дивилася у дзеркало, крутилася, посміхаючись від радості. І прийшла донька з університету. Їй теж шубка дуже сподобалася. І вона щиро сказала: «Ах, яка шубка! Ти, мамо, краще віддай її мені – ти занадто стара для такої шубки. Смішно на тобі виглядає!».

І ця жінка раптом побачила в дзеркалі немолоду товстувату тітоньку зі зморшками. З змарнілим обличчям; від посмішки і сліду не залишилося. Коріння волосся сиве просвічує. І погляд тужливий… Вона миттєво постаріла, а тільки що крутилася, як дівчинка. І мріяла про те, як в цій шубці піде в гості. Чи в ресторан – вона рази три в житті була в ресторані. А в гості взагалі часто ходила – до тітки, яка несповна розуму – вікове у неї. Майже кожного тижня. І так стало сумно цій Ніні.

Вона зняла шубку і доньці простягнула, белькочучи: мовляв, звичайно, бери! Навіщо мені, дійсно? Мені на пенсію скоро… І вночі плакала від розпачу; сльози лилися, вся подушка промокла. Так швидко пройшло життя… І вона так мало бачила хорошого!

Загалом, ця складна історія скінчилася несподівано. На ранок жінка взяла шубку і повернула в магазин. Там прийняли бо бачили, що пані не в собі. Ненормальна і небезпечна.

На виручені гроші ця Ніна купила ноутбук – комп’ютером донька користувалася і мамі не давала. Спритно зареєструвалася на сайті і як давай знайомитися, примовляючи: «занадто стара? Я вам покажу!”.

А доньці прочитала лекцію, що шуби носять лиходії. Треба носити синтетику! Берегти природу!

А тепер цій пані шуба зовсім не потрібна, навіть штучна. Вона поїхала в спекотну країну до чоловіка, якому діти теж сказали, що він занадто старий. І хотіли його запроторити в пансіонат. І на тлі чоловіка ця дама молодо і свіжо виглядає. Донька по скайпу це теж помітила, хоча вважає, що мама трохи з глузду з’їхала. Не знаю, не думаю. Може, навпаки, до себе прийшла…

Автор: Анна Kір’янова.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page