fbpx

Одного разу вирішила моя дівчина вікна в квартирі помити. Хто ж знав, що для мене ця затія аж на стільки погано закінчиться

Одного разу вирішила моя дівчина вікна в квартирі помити. Хто ж знав, що для мене ця затія аж на стільки погано закінчиться

Почали жити, разом працювати і з’явилося бажання облаштувати квартиру під себе. Почали потихеньку косметичні ремонт робити, та меблі міняти. За пару років ми впоралися, поставили нові пластикові вікна.

Після встановлення вікон моя дівчина одразу вирішила їх гарненько помити.  Хто ж знав, що така звична справа для мене так погано закінчиться.

Стою я в коридорі, чищу наше взуття. Чую кроки на сходовому майданчику, потім стукіт у двері. Дивлюся у вічко – Катя, незадоволена і розпатлана. Сказати, що я був здивований – нічого не сказати. Адже вона щойно йшла в зал мити вікна. А тут вона стукає в вхідні двері.

Природно перше питання у мене виникло, ЯК. Ось вона і розповіла:

– Мию я вікно з зовнішньої сторони (а ми, між іншим, на четвертому поверсі живемо) і тут відчуваю, як уже лечу. Каменем вниз. Як добре, що бабулька під вікнами квіть та кущі насадила. Приземлилася я дуже вдало.

В цей момент я зрозумів, як сильно її кохаю. і ясно уявив , чим могло все скінчитись.

Ну, що вам сказати? Отямився я в кардіологічному відділенні. Серденько моє підвело. Спеціаліст сказав, ще б трошки і все.

Коротше, розумієте, хто кому фрукти  в палату приносив? Вона ще довго жартувала, що ми, чоловіки, слабка і беззахисна стать.

Але тепер вікна ми вдома самі не миємо. Дешевше когось найняти

Текст редаговано – intermarium.news

Головне фото – firestock.ru

You cannot copy content of this page