fbpx

Одного разу я запитала батька, чи він плакав коли-небудь. Я була готова почути будь-що, але тільки не те, що почула

Як то кажуть, чоловіки не плачуть. І ви знаєте, я насправді жодного разу не бачила сліз батька. Він завжди був веселим і життєрадісним чоловіком. Тому одного разу мені стало дуже цікаво, а чи були в житті мого батька такі ситуації, коли на його очах з’являлися сльози.

І ось якось увечері ми довго розмовляли з ним, а теми для розмов закінчилися. Тоді мені й спало на думку запитати у тата, чи плакав він коли-небудь на моїх очах, тому що я взагалі нічого такого не пам’ятаю.

Батько замислився і сказав: «Було одного разу».

Він почав розповідати, що коли я була ще дуже маленькою, рочки так в 2,5-3, він заради інтересу поклав переді мною 3 предмета: звичайну ручку, грошову купюру і іграшку. Йому було цікаво, що ж з цього я виберу. Цей вибір повинен був щось сказати про мене, мій характер і схильності Мовляв, так я покажу, що буду найбільше цінувати, коли стану дорослою. Ручка – це розум, з грошима і так зрозуміло, а іграшка – це безтурботність і веселощі.

Він в цей момент посміхнувся і сказав, що зробив це з простої цікавості і нудьги. Але все-таки моєму татові було дуже цікаво, що я виберу.

Я ж тоді просто втупилася на речі, що лежали переді мною . Батько сидів навпроти і вичікувально чекав. Потім, за його словами, я почала повзти до них (тато згорав від нетерпіння), проповзла повз і полізла до нього на ручки.

Такого вибору батько явно не очікував. Але я зробила це, нехай навіть не розуміючи, що беру участь в своєрідному експерименті. Ось це і був той перший і єдиний раз, коли мій тато розплакався у мене на очах …

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news суворо заборонений!

За матеріалами – СторіФокс.

Підготувала – Каріна Добровольська.

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Intermarium.news.

Фото – ілюстративне(pixabay.com).

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page