fbpx

Одним подарункам радій, але інших – бережися! Нiколи не пpиймайте ці 7 речей в подарунок!

Одним подарункам радій, але інших – бережися! Ніколи не приймай ці 7 речей в подарунок!

Мене це шокувало! Дійсно як тільки дарували такі подарунки, то ставалися біди.

Ми постійно отримуємо подарунки і часто даруємо їх іншим. Але чи всі подарунки несуть нам благо? Чи всі можна приймати? Прикмет і забобонів на цей рахунок вистачає, і ми вирішили з’ясувати, що ж є правдою насправді.

Що означає подарунок?

Ілона Калдре каже: «Одним подарункам радій, а інших – бережися». Вона пояснила, що є подарунки, які несуть в собі яскраво виражену негативну енергетику і можуть викликати біду. Від таких подарунків найкраще відмовитися і ні в якому разі нікому їх не дарувати.

Давайте розбиратися, що ж це за речі.

7 НЕБЕЗПЕЧНИХ ПОДАРУНКІВ

Ножі. Цей подарунок вважається поганою прикметою. Ножі, ножиці та інші гострі предмети людина повинна купувати собі сама у міру необхідності. Вістря притягує до себе негативну енергію і накопичує її, що може погано позначитися на одержувачі цього подарунка. Погана енергія може стати навіть причиною розриву відносин.

Годинники. Здавалося б, вони просто відраховують час. Але, крім цього, годинникам ще й властиво зупинятися. Вважається, що годинник в подарунок можуть символізувати закінчення щасливого життя. Якщо дарувальник вже дуже наполягає, то краще за все віддати йому кілька монет за цей подарунок, нібито купуючи його.

Рукавички. Здавалося б, звичайний предмет гардеробу, але не все так просто. Часто рукавички використовуються в ритуалах, мета яких – управління свідомістю людини. Не варто рукавички ні дарувати, ні приймати.

Гаманець. З таким подарунком можна і по світу піти. Подарувати порожній гаманець – найгірша грошова прикмета. Якщо вже й надумав дарувати, то хоч пару монет туди поклади. Від такого подарунка теж слід відкупитися, щоб зберегти удачу в фінансових справах.

Люстерко. Містичний предмет, який використовують у багатьох ритуалах. Навіть занадто містичний, щоб ось так просто його дарувати і приймати в дар. Вважається, що дзеркало може забрати красу і молодість. До того ж такий подарунок може бути частиною обряду, спрямованого проти тебе.

Особливо варто побоюватися старих дзеркал, адже ти не знаєш чию, а що головне, яку енергетику воно в собі зберігає.

Читайте також: Моя бабуся прожила безбідне життя і поділилася секретами, як вимести з дому негатив, безгрошів’я, неприємності і залучити гроші

Перли. Краще таку прикрасу купити собі самій, інакше біди не минути. Вважається, що подаровані перли можуть спровокувати втрати і хвоpоби. У багатьох країнах це символ невтішних сліз вдів і сиріт. Такий подарунок краще не приймати зовсім.

Носовичок. Цей предмет – символ сліз і печалі, а значить, несе в собі дуже погану енергетику.

Головне пам’ятайте, що подарунок зроблений від душі принесе тільки щастя і радість. Будьте уважними і бережіть себе!

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page