fbpx

Ох, скільки ж людей одразу починають нас з дружиною повчати, коли дізнаються на чому тримається наш шлюб. Друзі взагалі спілкуватись припинили, а батьки біля скроні пальцем крутять. А я вдячний моїй дружині за таку поведінку, хай хоч, що про неї говорять

Ох, скільки ж людей одразу починають нас з дружиною повчати, коли дізнаються на чому тримається наш шлюб. Друзі взагалі спілкуватись припинили, а батьки біля скроні пальцем крутять. А я вдячний моїй дружині за таку поведінку, хай хоч, що про неї говорять.

Ми одружені близько року. Дітей поки не плануємо. І у нас чудові стосунки. Просто з самого початку ми домовилися, що не будемо обмежувати особисте життя один одного. Це наше життя, і наш вибір. І це рішення обопільне. Я ж не лізу в чужі сім’ї зі своїм баченням життя. Кожен має право жити так, як йому хочеться.

Я вважаю, що такі відносини, це в першу чергу повага почуття свободи свого партнера. Ми не вигадуємо виправдань, ми не ревнуємо і не влаштовуємо сцен. При цьому наша сім’я у нас в пріоритеті. Сімейні стосунки і побут на першому місці. Ми чітко розділяємо поняття любов і “пригода на один раз”. Вільні відносини вносять в наше подружнє життя новизну.

У мене було кілька жінок «на стороні» протягом нашого річного шлюбу. Дружина зізналася, що у неї теж було, але лиш раз. Періодично вона не ночує вдома, іноді я відсутній. Але вихідні дні – це тільки наш час. Ми з дружиною ходимо в ресторани, в кіно або боулінг. Я люблю свою дружину і вдячний їй, що вона не обмежує мене. У нас практично не буває непорозумінь чи докорів. Ми щасливі один з одним, тому що періодично відпочиваємо один від одного в компанії інших людей.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

You cannot copy content of this page