fbpx

Ох, скільки ж усього я про себе нового і цікавого дізналась від свого ж чоловіка! І смішно і не надто. Він, бачте, у мене не вірить зовсім і моє нове починання для нього безперспективне. А я й сама тепер розгубилась: так робити, чи не варто?

Я все життя пропрацювала з автоматикою. Навколо мене завжди були автоматизовані машини, за якими необхідно було стежити і контролювати процес. З огляду на, що я дуже товариська людина, то мені не вистачало спілкування з людьми, чого мені не могла дати моя професія, в силу своєї специфіки.

У нас з чоловіком троє синів. Хлопчаки мають велику різницю у віці, тому не надто й дружні. Мені доводилося самій займатися з кожним, що доставляло мені величезне задоволення. Я могла з ними годинами сидіти, головне було впоратися з домашніми справами. І більше мені нічого не потрібно було.

У мене часто виникала думка, що я неправильно вибрала для себе професію. Робота була цікавою, але внутрішнє покликання все ж було зовсім інше. Після виходу на пенсію я вирішила виправити цю помилку. Мої добрі знайомі запропонували мені влаштуватися до них нянькою їх онуків. У їхніх дітей трійнята, і невістка сама не могла впоратися з таким навантаженням.

Спочатку вони намагалися найняти няню через агентство, але коли кандидатки дізнавалися, що дітей троє, то всі відмовлялися від такої відповідальності. Брати, кого попало, самі розумієте, не варіант. А платити двом людям занадто дорого. Ось і виходить, що вони не можуть впоратися з ситуацією.

Мене дуже зацікавила їх пропозиція. Я поділилася новинами з чоловіком, який теж нещодавно вийшов на пенсію, але не міг знайти собі заняття до душі. Але він у мене не повірив.

Сказав, що мені дуже забагато років, щоб возитися з такими  маленькими дітками, та ще й з трьома відразу. По-друге, ну яка з мене няня, коли у мене немає відповідного досвіду, не кажучи вже про освіту. По-третє, це занадто велика відповідальність, яка мені вже ні до чого!

Чоловік відверто посміхався коли це говорив. Мені так прикро стало, адже він у мене не вірить. Троє наших дітей він досвідом не вважає взагалі. А те, що мені шістдесят з довгим хвостиком, не означає, що я ні на що уже не здатна.

Ледь не плачу.

Головна картинка – pexels.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

You cannot copy content of this page