fbpx

Ой, матіночко! Ну нащо ж я оце туди пішла! Не мала про що перейматись, а тут прям дилема. Я ж у двері дзвонила і зайшла досить таки шумно. Чому саме я стала свідком того всього і що тепер робити не розумію

Ой, матіночко! Ну нащо ж я оце туди пішла! Не мала про що перейматись, а тут прям дилема. Я ж у двері дзвонила і зайшла досить таки шумно. Чому саме я стала свідком того всього і що тепер робити не розумію.

У мене досить хороші стосунки зі свекрухою. Не скажу, що ми як мати і дочка. Але ми цілком нормально спілкуємося. Звичайно, за роки життя у нас були розбіжності і невеликі непорозуміння. Проте, ми живемо окремо і тому бачимося не часто. Все це позитивно впливає на обстановку і наші зустрічі проходять цілком мирно.

І ось нещодавно, я стала свідком однієї досить пікантній сцени. Одного разу, я прийшла в будинок свекрухи без попередження. Я повинна була принести якусь дрібницю для свекра. У нас є ключі від будинку один одного, і ми користуємося ними при необхідності. Так було і того дня. Я подзвонила в двері, ніхто не відчинив. Ну, думаю, занесу і поставлю. А з дому передзвоню і скажу, що заходила.

Загалом, я відкрила двері і увійшла. На кухні були квіти і два недопиті келихи. Тоді, я не подумала нічого такого. І раптом, почувся якийсь шум із спальні. Я вирішила подивитися, що там. Ох, краще б було мені не заходити в той день! У спальні я побачила свекруху з якимось чоловіком. Чим вони були зайняті, думаю, говорити не треба! Коротше кажучи, я вибігла з квартири! Думала, що з сорому перетворюсь на порох! Це ж треба, прийти в такий момент! Добре ще, що мене не помітили! Ось було б незручно! Ось від кого, а від свекрухи не очікувала!

Вдома, я трохи прийшла до тями, і почала думати, що робити далі. Як мені тепер поводитися з матір’ю мого чоловіка? Чи варто сказати їй, що я знаю про її зраду? Або мовчати і робити вигляд, що нічого не сталося? З одного боку, я, можна сказати, підглядала. А з іншого, обманювати свекра нечесно і не красиво. Адже він повинен знати правду, що свекруха обманює його.

Цілий день я була сама не своя. Чоловік все питав, що зі мною сталося. А мені так хотілося поділитися з ним, цією таємницею, яка мені спокою не дає. Весь тиждень я ігнорувала маму мого чоловіка. На її дзвінки я не відповідала, в гості не приходила. Але так само не може тривати вічно.

У мене все перемішалося в голові, і я не знаю, як буде правильно! Мовчати і прикривати свекруху або розповісти все і бути чесною до кінця? Скажу – зруйную сім’ю, не скажу – мені спати не дасть совість.

Як мені вчинити, порадьте? А раптом все розкриється, і всі дізнаються, що я покривала її роман? Ну нащо я туди пішла. Тепер можу втратити довіру чоловіка, або взагалі стати причиною розпаду його родини.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головне фото ілюстративне: firestock.

You cannot copy content of this page