fbpx

— Ой, Нелю! Тричі подумай ніж на щось зважитись. Такого кавалера відшивати і заради кого? Та він крім мопеда і шолома більш нічого і немає. А твій нинішній і багатий і забезпечений. Так трохи грубуватий, але ти ж світ з ним побачила

— Ой, Нелю! Тричі подумай ніж на щось зважитись. Такого кавалера відшивати і заради кого? Та він крім мопеда і шолома більш нічого і немає. А твій нинішній і багатий і забезпечений. Так трохи грубуватий, але ти ж світ з ним побачила.

Так вийшло, що в моєму житті зараз є два чоловіки. З одним я зустрічаюся рік. Він забезпечений і старший мене на сім років. А з другим познайомилася зовсім нещодавно, і він повна протилежність першого. Цей молодий чоловік мій однолітка, він добрий і дуже хороший. Але! Він бідний! Працює простим офісним клерком і мільйонів не заробляє. Ось я і задалася питанням: а чи потрібен він хороший, але бідний?

Розповім про своє життя детальніше. Мій багатий коханець забезпечує мене повністю. Він знімає мені квартиру, купує одяг і коштовності. Але він дуже ревнивий з приводу і без. Він жорсткий і вважає, що я йому належу. Якщо він говорить, що сьогодні ми їдемо в театр або ресторан, то я повинна запитати, яке плаття він хоче, щоб я одягла? У мене не питається, хочу я чи не хочу йти. Правила нашої гри були обговорені з самого початку. І якщо мене щось не влаштовує, то тримати мене не стануть. На моє місце знайдеться маса охочих.

Ви запитаєте, чому я це терплю? Дивне питання. Звичайно ж, через гроші. Я буваю в місцях, в які раніше тільки мріяла потрапити. Ми відпочивали на островах в Греції, були в Іспанії і Італії. Я ніколи собі не дозволила б такого. І до недавнього часу мене все влаштовувало, поки в моєму житті не з’явився він.

Ми з подругами пили каву в кафе, а навпроти сидів молодий чоловік. Судячи з усього, у нього був обід, так як він постійно дивився на годинник, ніби боявся спізнитися. Дівчатка, сказали, що він погляду з мене не зводить. Мені було приємною його увага і бажання пококетувати перемогло здоровий глузд. Я підійшла до нього і запитала, чому він на мене дивиться. Але він не розгубився і відповів: «красива, тому і дивлюся». Тоді я пожартувала, що він поспішає і запізниться, якщо буде продовжувати в тому ж дусі. Його відповідь мені сподобався, він сказав, що заради мене не гріх і з роботи вилетіти. Дуже веселий, він відразу мені сподобався. З ним було так легко, не потрібно було контролювати себе і свої слова, як з моїм теперішнім кавалером. З цим молодим хлопцем я могла бути сама собою. Він поцікавився, чи побачить мене ще? Я загадково відповіла «завтра в цей же час». І пішла.

Вдома я думала про нього, як весело і безтурботно було провести ці десять хвилин удвох. Але тривало моє перебування в світі мрій не довго. За мною приїхав мій коханець, і він був вкрай незадоволений, що я була не готова. У мене просто з голови вилетіло, що сьогодні у нього за планом якась там виставка.

Після тієї зустрічі я була в піднесеному стані духу, мені хотілося бігти, співати чи танцювати. Коли в машині я стала наспівувати пісеньку з мультфільму, мій кавалер зробив мені зауваження, ніби я поводжу себе як дитина. Він так і сказав, що в моєму віці і положенні неприйнятно дуріти. Про який вік він говорить? Мені всього 24! Не 64.

На наступний день я сиділа в кафе і чекала його. При цьому робила вигляд, що просто прийшла попити кави. Він підсів до мене, і ми розговорилися. Я дізналася, де він працює і що робить. Виявилося, що він їздить на мопеді і просто відчайдушний хлопець. Він веселий і безтурботний. Такий же, як і я. Поки у нього був час обідньої перерви, ми вирішили пройтися. Біля фонтану він нахилився і почав бризкати в мене водою, я у відповідь намочила його. Я бігала навколо фонтану, а він наздоганяв мене. Це те, чого мені так не вистачало. У той момент мені не потрібні були коштовності і шикарна квартира. І подорожі були не важливі.

Вдома я не могла заспокоїтися. Добре, що сьогодні у мене був «вихідний» так як у мого чоловіка підписання якогось там контракту дуже важливого і дорогого. А значить, вечір у мене вільний і провела я його з веселим хлопцем. Ми просто сиділи на лавочці і їли хот-дог, але це було краще дорогого ресторану в Італії.

І ось я в розгубленості. Здається, я починаю закохуватися в цього хлопця. Але почуття почуттями, а жити як? На його орендованій квартирі і за його мізерну зарплату? Він не зможе забезпечити мені того до чого я так звикла. Тільки ось і зі старшим багатим залицяльником мені тепер складно бути разом. Я завжди думаю про молодого хлопця. І так складно хоч плач. Що вибрати почуття або впевненість в завтрашньому дні? Хтось сказав, що з милим рай і в курені, а чи пробували вони пожити в ньому самі?

Я хочу бути з молодим та сміливим, а чи потрібен він хороший, але бідний?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

You cannot copy content of this page