fbpx

— Ой, знайшла чого перейматись, – ошелешила мене свекруха, – Можна подумати, що ти перша, чи остання. Закрий очі прикинься сліпою і живи далі, дитино. Нема їх святи і не буде. Щаслива та жінка, яка вчасно це зрозуміла

— Ой, знайшла чого перейматись, – ошелешила мене свекруха, – Можна подумати, що ти перша, чи остання. Закрий очі прикинься сліпою і живи далі, дитино. Нема їх святи і не буде. Щаслива та жінка, яка вчасно це зрозуміла.

Я раніше й подумати не могла, що буду писати історію свого життя. Але я потрапила в дуже непросту ситуацію. Мій чоловік мені зраджує, а свекруха підтримує його в цьому. Вона каже, аби я терпіла його походи наліво. Але як так?

Як тільки ми розписалися з чоловіком, то відразу купили собі квартиру. Швидко перевезли туди всі свої речі і почали обживатися. Чоловік спочатку був просто ідеальним. Я навіть і припустити не могла, що на світі ще є такі чоловіки. Він сам почав займатися ремонтом. У першій половині дня чоловік ходив на роботу, а у вечірній час – клеїв шпалери і стелив підлогу. Коханий навіть готував мені сніданок у ліжко. Я натішитися не могла, що у мене такий турботливий чоловік. Тому про своє життя в родині я вирішила не розповідати подругам, щоб не наврочити. У той час як вони все скаржилися на своїх чоловіків і свекрух, я тихо підтакував і раділа в душі. Адже мені пощастило і зі свекрухою. Мама чоловіка підтримувала мене у всьому і дуже нам допомагала. Але незабаром все змінилося.

У нас з’явилась донечка. Думала, що ось воно справжнє щастя. Але після появи малої чоловік став геть іншим. Зробився дратівливим і замкнутим, перестав допомагати мені по дому. Тепер все трималося тільки на мені. А пізніше я дізналася причину такої його поведінки.

Гуляючи з дочкою на вулиці, несподівано побачила чоловіка і  блондинку. Не звертаючи увагу ні на кого вони поводились, як закохана парочка. Щоб себе не видати, я забігла з дитиною в найближчий магазин. Такого я від свого коханого не очікувала. Мені було важко повірити, що в моїй родині склалося все так само, як і більшості сімей нашої країни. Я не зізналася чоловікові, що бачила його з іншою. Вирішила піти поговорити з його мамою. Адже ми з нею дуже добре ладнали. Я сподівалася отримати від неї підтримку і після цього вирішити, що робити далі. Але свекруха мене здивувала.

Мама чоловіка мене радісно зустріла на порозі своєї квартири. Але коли вона побачила сльози на моїх очах, злякалася. Ми пройшли з нею на кухню і я не приховуючи розповіла всі подробиці того дня. Також я доповіла свекрусі, що її син зраджує мені вже досить-таки давно. Вона дала мені склянку води і попросила заспокоїтися. А потім мати чоловіка сказала спокійним голосом, що мені треба змиритися з цим і жити далі. Я здивувалася такій відповіді, адже очікувала від неї зовсім інших слів. Свекруха додала, що більшість жінок живе з чоловіком-зрадником, і нічого надприродного в цьому немає. Тим більше що у нас вже є дитина. А без батька ростити дочку я сама не зможу.

Як так можна? Я вважала її своєю подругою, а замість підтримки отримала, що? Терпи, бо всі так живуть. А я не хочу. Я думала вона його поставить на місце, присоромить. А може вона усе знала і вони щось собі уже планують за моєю спиною? Вовком вити хочеться від образи. Як далі бути?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

You cannot copy content of this page