fbpx

Оленка любила поскаржитися на життя. Як не прийду в гості, вічно скиглить, що чоловік мало приділяє їй часу, що його ніколи не буває вдома. Скаржилася, що чоловік втомлюється і не хоче з нею або ходити кудись. Я ніколи не підтримувала її в цьому питанні. Скільки разів я говорила, щоб вона не чіплялася до чоловіка і не читала нотацій! Але хто мене слухав?

Кілька років тому моя донька вийшла заміж. Обранець доньки не ідеальний, як і всі, але немає поганих звичок, завжди старається для сім’ї, непогано заробляє. Загалом, досить ненормальний варіант для моєї Оленки. Ось тільки вона у мене дуже вимоглива. Звикла, що все повинно бути так, як їй хочеться. Хоча іноді вона вимагає неможливого. Так було і з Миколою.

Справа в тому, що Микола багато працював. Він керівник однієї приватної фірми. Часто їздив у відрядження, затримувався. Але і зарплата відповідала його роботі. Дочка жила добре і могла не обмежувати себе ні в чому. Її робота була радше хобі, ніж способом заробітку.

Тим не менше Оленка любила поскаржитися на життя. Як не прийду в гості, вічно скиглить, що чоловік мало приділяє їй часу, що його ніколи не буває вдома. Скаржилася, що чоловік втомлюється і не хоче з нею або ходити кудись. Я ніколи не підтримувала її в цьому питанні. Скільки разів я говорила, щоб вона не чіплялася до чоловіка і не читала нотацій! Але хто мене слухав? Вона любила розіграти драму і тиснути на жалість. Вічно скаржилася своїм подружкам на неувагу. Олена не могла ніяк зрозуміти, що сімейне життя дуже відрізняється від життя вільного. Що тепер, все по-іншому і розваги повинні відійти на другий план. Тим більше що чоловік їй дістався цілком гідний і скаржитися на нього не варто.

Зрештою, вічні нотації і невдоволення з боку доньки були почуті і зрозумілі. Микола звільнився з роботи. Він зробив це на зло своїй дружині. Для того щоб вона побачила і зрозуміла, що він робив для неї.

Вирішив показати, яким буде життя дружини, якщо він не буде пропадати цілодобово на роботі. Микола хотів, щоб донька почала цінувати те, що він давав їй. І вона, звичайно ж, відразу побачила різницю. Тепер, моя Оленка не скаржилася на відсутність спілкування у родині! Тепер її увага прикута до порожнього гаманця. Адже дійсно, вона жила виключно за заробітки чоловіка, а тепер, він сидить удома. Грошей весь час не вистачало, багато різних проблем навалилося. Як з усім цим справлятися і звідки чекати допомоги моя дівчинка не знала.

Загалом, моя донька побачила справжню ціну свого хорошого життя. Тільки ось як повернути його? Адже чоловік не поспішав йти на роботу. Сказав, що раз дружині не вистачало уваги, то хай тепер надолужує! Ось так! Тепер моя дівчинка не знає, як змусити чоловіка працювати. Знову всім незадоволена і постійно скаржиться! Я, звичайно, розумію виховний момент зятя, але мене теж хвилює їхнє становище. Що, якщо Микола більше не захоче працювати? Як вони будуть жити? На які кошти? Тепер Оленка повинна забезпечувати сім’ю? Я розгублена! Ніяк не збагну як вирішити непорозуміння між ними?

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page