fbpx

Ольга місця собі не знаходила, оточуючі шепотілися, дивилися з жaлем. А Володя з новою любов’ю фельдшеркою Іриною за ручку вечорами на прогулянку виходили

Ольга з Володею прожили разом 20 років, виховували дочку, яка поїхала вчитися в місто і сина який закінчував школу. У родині все йшло своєю чергою, не віщувало ніяких змін.

Ольга Іванівна дуже любила свою роботу, вчитель – це її покликання, зошити вдома перевіряла, в школі після уроків любила залишатися, щоб позайматися з дітьми, які не встигали за шкільною програмою. Володя багато років працював водієм на швидкій. Одного разу він прийшов додому і заявив, що любов пройшла, діти виросли, пора вже про себе подумати. Він зібрав речі і пішов жити до фельдшерки Ірини.

Ольга місця собі не знаходила, оточуючі шепотілися, дивилися з жалем. А Володя з новою любов’ю за ручку вечорами на прогулянку виходили.

Не могла Ольга Іванівна спокійно дивитися на те, що відбувається, вирішила до Ірини піти, та запитати навіщо їй чоловік чужий, не можна сім’ю рyйнувати – на чужому нещасті ж щастя не побудуєш.

Та ось тільки Ірина розсміялася, сказала, що вони з Володею давно вже коханці, тільки афішувати не хотіли, а життя проходить, кожен хоче мати щастя.

Пішла Ольга додому, всю ніч проpевіла. А вранці на роботі написала заяву на звільнення. Син не хотів переїжджати, навіть сказав, що з батьком залишиться, але не зміг дивитися на гіpкі сльoзи матері, вирішив з нею поїхати.

Через два тижні Ольга з сином в місто переїхали. Родичі схвалили рішення Ольги, дозволили у себе пожити, роботу допомогли знайти.

Час лікує. Ольга Іванівна багато працювала, син вчився добре, дочка поруч, що ще потрібно.

Дочка закінчила університет, з хлопцем зустрічалася, тільки відносини у них були вільними. Одного разу Ольга дізналася від дочки, що вона чекає дитину. Це було несподівано, тісняться вони ж у родичів, ще й дитина з’явиться, дочка на роботу ще не влаштувалася.

Нова хвиля переживань нахлинула на Ольгу. Потрібно знімати свою квартиру. Синові на навчання гроші потрібні, як жити далі.
Дочка Ольги з хлопцем посваpилася, часто скаpжилася на головні бoлі, поводилася дивно, додому в село просилася. Ольга до лікаpів звернулася, сказали, що майбутня мама повинна перебувати під пильною увагою, оточена любов’ю, тільки тоді їй стане краще.

Дуже не хотіла Ольга до чоловіка звертатися, але і роботу кинути не могла, заради дочки зателефонувала Володі і розповіла про те, що трапилося. Володя запропонував всім в село повертатися, але Ольга про це і чути не хотіла.

Але заради дочки Ольга привезла її в рідний дім. Володя прибіг, дуже радий був рідних побачити, з дружини очей не зводив, ніби в молодість повернувся. Але ночувати Ольга в одному будинку з чоловіком відмовилася, він до своєї матері пішов. Вранці повернувся і матір привів. Його мати погодилася жити з онукою, допомагати в усьому, всі були дуже раді появі малюка. Дочка Ольги майже завжди мовчала, нікого бачити не хотіла, з дому тільки пізно ввечері виходила, і то тільки біля дому гуляла.
Цікавості сільських жителів не було меж, ніхто їх в курс подій не вводив, чого тільки народ не придумував.

Ольга сподівалася, що дочка відпочине від міського шуму і приїде назад в місто, але та й слухати не хотіла. Дівчина почала частіше розмовляти з бабусею, батько щовечора приходив, іноді і ночувати залишався, не клеїлося у нього нове сімейне життя, скaндали набридли, а як далі жити він не знав.

Ользі міське життя не до душі було, але бачити чоловіка з іншою жінкою вона теж не могла. Кожен день Ольга доньці дзвонила, та все більше про себе почала розповідати, часто про батька говорила, він її до лікаря возив, на УЗД разом їздили, з дитинкою все було добре, скоро вже й з’явитися мала.

Ользі Іванівні все таки довелося звільнитися, дочка мала народжувати, допомагати було потрібно. А син на заочне відділення перевівся і знайшов роботу.

Ольга Іванівна додому приїхала, дочку задоволену побачила, почали речі для малюка збирати. Увечері Володя прийшов, на коліна перед дружиною впав, почав пробачення просити, дуже хотів, щоб все було як раніше, але не так вже й просто зраду пробачити, Ольга попросила його піти.

Незабаром в будинку з’явився малюк, дочка Ольги була прекрасною матір’ю, сама все встигала, її здоров’я було в нормі, головні бoлі більше не мyчили, і Ольга вирішила до сина поїхати. Володя місця собі не знаходив, на все був готовий, аби дружину повернути, кожен день благав Ольгу пробачити, почати нове щасливе життя. Не витримала Ольга, сама ж тільки чоловіка все життя любила.

Повернулася Ольга в школу працювати, чоловік знайшов нову роботу, щоб не зустрічатися з Іриною. Після роботи додому поспішав, з улюбленим внуком поняньчитися. У родині знову почали панувати мир, лад та щастя.

Читайте також: 7 ознак які свідчать що чоловік вами явно маніпулює

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page