fbpx

Ось ці 5 речей свідчать про те, що ви сильно дратуєте чоловіка

Якщо чоловік робить ці 5 речей, то ви його сильно дратуєте!

Під час розмови з чоловіком у вас виникає відчуття, що ви налагодили контакт і можливо змогли сподобається йому. Але після того, як ви відходите він тут же тікає від вас і намагається загубитися в натовпі – значить щось пішло не так.

Щоб у вас не виникало помилкових надій, ми підготували спеціально для вас поради-підказки: якщо чоловік при розмові робить ці 5 речей, значить ви його вже дратуєте:

Нервова комунікація. Якщо 80% часу займає ваш монолог, то тут безумовно щось не так. Він не ділитися з вами інформацією про себе, тільки підтакує і напевно в думках вже шукає причину залишити вас і знайти більш цікавого співрозмовника.

Мова тiла. Схрещені руки, рух в зворотному від вас напрямку – все це ознаки того, що йому з вами нецікаво.

Вас постійно зупиняють. Він постійно перебиває вас фразою «так, я про це вже чув» – ось ваш дзвінок. Йому просто нецікаво чути цю історію саме від вас.

Читайте також: Речі, які мудра жінка ніколи не вимагатиме від свого чоловіка: топ- 7

Важко зітхає. Наше тiло часом видає наші секрети – коли нам нудно ми несвідомо починаємо зітхати. Запам’ятайте, якщо ви зустріли співрозмовника не після бігу або тренування, а він продовжує зітхати, то ви йому вже набридли.

Односкладові відповіді. Якщо ви задаєте питання, що вимагають обдуманої і аргументованої відповіді, а ваш співрозмовник відповідає лише «так чи ні», то у нього просто відсутнє бажання спілкуватися з вами. Не втрачайте час з таким чоловіком!

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page